Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
7 дек. 2022 г.
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Dior Denim Tears İle Bir Kapsül Koleksiyonu Lanse Ediyor

Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
7 дек. 2022 г.

Dior tasarımı Denim Tears markası tarafından yapılacak yeni bir kapsül koleksiyonunun lansmanını yaptı.


Dior, Denim Tears ile kapsül koleksiyonunu piyasaya sürüyor. - Dior


Koleksiyon, Dior'un 2023 sonbahar erkek giyim ön defilesi öncesinde Kahire'deki Büyük Mısır Müzesi'nde düzenlenecek bir etkinlikte tanıtıldı.

Dior açıklamasında, "Bu koleksiyon, Dior moda evinin yaratıcılığını ve yaratıcı diyaloglarının gücünü kutluyor" diye ifade etti.

Supreme Tremaine Emory'nin kreatif direktörü tarafından kurulan koleksiyonun, James Baldwin, Miles Davis ve daha fazlası gibi Siyahi sanatçılara saygı duruşunda bulunması bekleniyor.

Denim Tears, işbirliklerine yabancı değil. Marka son olarak, Temmuz ayında, Amerika'nın ırksal adaletsizlik ve zulme karşı zorlu tarihini araştıran bir koleksiyonun lansmanı için Levis ile işbirliği yaptı.

Kreatif direktör, Ugg, Converse ve Asics gibi markalarla da koleksiyonlar sergiledi.

Denim Tears, Dior Men'in kreatif direktörü Kim Jones tarafından marka için bir kapsül koleksiyon tasarlamak üzere davet edilen son marka oldu. Kısa bir süre önce, marka Kaliforniya merkezli ERL markasının tasarımcısı Eli Russell Linnetz ile işbirliği yaptı. Bu işbirliğinin ürünleri, 2023 resort koleksiyonu lansmanının bir parçası olarak Mayıs ayında sunuldu.
 

Copyright © 2024 FashionNetwork.com All rights reserved.