Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
22 мар. 2023 г.
Время чтения
2 минут(-а,-ы)
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Dior Son Kampanyası İçin Rachele Regini İle Anlaştı

Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
22 мар. 2023 г.

Dior moda evi, Lady 95.22 el çantası için son kampanyasının yıldızı olarak kültür danışmanı Rachele Regini'yi seçti.


Rachele Rigini - Dior


Son beş yıldır Dior'da sürekli bir kreatif gösteren Regini, aynı zamanda Dior'un kadın giyim kreatif direktörü Maria Grazia Chiuri'nin de kızı.
 
Dior'un yeni "manifesto kampanyası", Brigitte Lacombe tarafından çekildi ve grafik kanaj motifli matelassé deri kaplamalı yeni Lady 95.22 ile Regini'yi çeşitli pozlarda siyah beyaz olarak fotoğrafladı. Regini fotoğraflarda geniş paça kot pantolon, siyah botlar, bir süveter ve boynuna kadar çektiği, düğmeleri açık kaşmir bir palto ile karşımıza çıkıyor.

Dior yaptığı açıklamada, "Moda evinin eşsiz tarihine saygı duruşunda bulunan ve miras ile yeniden icatlar arasında bir denge kuran Maria Grazia Chiuri, Lady 95.22'yi Lady Dior koleksiyonlarının becerikli bir yeniden yorumu olarak tasavvur etti" diye ifade etti.
 
26 yaşındaki Regini, üniversiteden mezun olduktan sonra annesine Dior'un tasarım stüdyosunda yardımcı olmak için 2019'da tam zamanlı olarak Paris'e taşındı. Regini Londra'daki Goldsmiths Üniversitesi'nden sanat tarihi alanında lisans ve toplumsal cinsiyet medyası ve kültürü alanında yüksek lisans derecesine sahip.
 
Dior bünyesindeyken Regini, feminist kültürü iletişimle ilişkilendirmede oldukça aktifti ve kült ifadesi 'Hepimiz Feminist Olmalıyız'ı Dior tişörtlerine yerleştirdiği Nijeryalı yazar Chimamanda Ngozi Adichie ve çığır açan bir İtalyan sanatçı olan Tomaso Binga gibi kadın tasarımcılarla işbirlikleri üzerinde çalıştı.
 

Copyright © 2024 FashionNetwork.com All rights reserved.