Автор
AFP-Relaxnews
Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
20 нояб. 2019 г.
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Dior'un Cilt Bakım Markasının Temsilcisi: Joanna Czech

Автор
AFP-Relaxnews
Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
20 нояб. 2019 г.

Women's Wear Daily (WWD) haberine göre, Dior Skincare, güzellik dünyasının önemli bir ismi olan estetisyen Joanna Czech'i bünyesine katıyor. Amerika Birleşik Devletleri'ne taşınmadan önce kariyerine Polonya'da başlayan tutkulu bir profesyonel olan Czech, Dior'un yeni cilt bakım temsilcisi olarak atandı.



Joanna Czech Instagram hesabında kendisini estetisyen olarak tanımlasa da aslen "yüz bakım uzmanı" olarak tanınıyor. Dior'un ana vatanı Fransa'da çok kullanılmasa da yüz bakım uzmanı terimi ABD'de oldukça popüler bir kullanıma sahip ve geleneksel yöntemler veya en yeni teknolojiyi kullanarak yüz bakımı gerçekleştiren kişileri ifade ediyor.

WWD web sitesine göre Joanna Czech editoryal ve dijital projelerde, Dior ile birlikte çalışacak ve cilt bakımı alanındaki uzmanlığı ve teknik bilgisini lüks markanın kullanımına sunacak. 

Pürüzsüz cilde sahip bir uzman olan, yüz bakım uzmanı geleneksel bakım yöntemlerini, yenilikçi teknikler (kriyoterapi) ile birleştirmesi ile ve Bella Hadid, Kim Kardashian, Uma Thurman, Kate Winslet ve Cate Blanchett gibi çeşitli isimler ile yaptığı çalışmalar ile tanınıyor.

Copyright © 2024 AFP-Relaxnews. All rights reserved.