27
Вакансии
ESTÉE LAUDER COMPANIES
Key Account Manager
Permanent · SOFIA
SALOMON
Vie -Industrial Quality Engineer Bulgaria M/W - Salomon Wintersports Equipment
Permanent · CHEPELARE
BEIERSDORF
Junior Key Account Manager
Permanent · SOFIA
BEIERSDORF
Brand Manager
Permanent · SOFIA
L'OREAL GROUP
Sales Executive (m/f)
Permanent · SOFIA
ESTÉE LAUDER COMPANIES
Multi-Brand Beauty Advisor, Sofia
Permanent · SOFIA
H&M
Sales Advisor (Bulgaria Mall)
Permanent · SOFIA
H&M
Sales Advisor
Permanent · SOFIA
H&M
Hiring Day Мол Парадайс, София, – Продавач – Консултант на Пълен Или Непълен Работен Ден
Permanent · SOFIA
H&M
Sales Advisor (The Mall)
Permanent · SOFIA
H&M
Sales Advisor (Mall Plovdiv)
Permanent · PLOVDIV
H&M
Sales Advisor (Mall Rousse)
Permanent · RUSE
H&M
Sales Advisor (Paradise Center)
Permanent · SOFIA
SALOMON
Vie - Ingénieur.e Qualité Industrielle H/F Site Bulgarie - Salomon Wintersports Equipment
Permanent · CHEPELARE
BEIERSDORF
Marketing & Shopper Intern
Internship · SOFIA
H&M
Hiring Day Бургас – Продавач – Консултант на Пълен Или Непълен Работен Ден
Permanent · BURGAS
H&M
Sales Advisor
Permanent · STARA ZAGORA
MASSIMO DUTTI
Visual Merchandiser
Permanent · SOFIA
OYSHO
Продавач-Консултант
Permanent · SOFIA
BERSHKA
Продавач-Консултант
Permanent · BURGAS
ZARA
Продавач-Консултант
Permanent · SOFIA
STRADIVARIUS
Продавач-Консултант
Permanent · SOFIA
Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
4 мая 2022 г.
Время чтения
3 минут(-а,-ы)
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Fashion Trust Arabia ve Türkiye Ortaklığı

Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
4 мая 2022 г.

Yükselen tasarımcılar için Fashion Trust Arabia (FTA) yarışması, ödül töreninin dördüncüsünü düzenliyor. Bu yılki etkinlikte yeni bir danışma kurulu yer alıyor ve konuk ülke olarak Türkiye ile bir ortaklık kuruluyor.

Fashion Trust Arabia


"Yalnızca birkaç yıl içinde, FTA Ödülleri uluslararası moda takviminin yıllık önemli etkinliklerinden biri haline geldi. FTA'nın kurucu ortağı ve Katar Müzeleri ve Doha Film Enstitüsü başkanı Sheikha Al-Mayassa, bu göz kamaştırıcı hızlı başarının MENA (Orta Doğu ve Kuzey Afrika) bölgesinde gelişen moda endüstrisinin canlılığını kanıtladığını ve bölgenin tasarımcıları arasında olağanüstü yeteneklerin yer aldığını ifade ediyor.
 
MENA bölgesinde yükselen moda sektörü oyuncularını tanıtmaya adanmış kar amacı gütmeyen bir kuruluş olan FTA, 2022 programını açıkladı. Bu bölgede yer alan ülkelerden tasarımcılar hazır giyim, gece kıyafetleri, aksesuarlar, mücevher alanında ve Franca Sozzani İlk Yetenek Ödülü'nü kazanmak için yarışmaya katılabilecek. Franca Sozzani ödülü moda tasarımı öğrencileri veya derecelerini son üç yıl içinde kazanmış olan mezun moda tasarımcılarına yönelik bir ödüldür. Katılımcıların nihai kadın giyim koleksiyonlarını sunan bir portföy sunmaları gerekecek.

Finalistlerin sunumu ve ödül töreni 24 Ekim 2022 haftasında gerçekleşecek. Çalışmalarını FTA jürisine sunacak 24 finalistin seçimini danışmanlar kurulu gerçekleştirecek. Başvuru sahiplerinin katılmaya uygun olmaları için Orta Doğu veya Kuzey Afrika'dan olmaları veya faaliyetlerinin bir bölümünü bu ülkelerden yürütüyor olmaları gerekiyor.

Seçilen dört kazanan, 95.000 ile 190.000 Euro arasında olduğu tahmin edilen bir mali hibe alacak. Franca Sozzani Ödülü'nü kazanan, 23.700 Euro'luk bir hibenin yanı sıra sektör profesyonellerinden işini hızlı bir şekilde başlatmasına yardımcı olacak mentorluk desteği alacak. Kazanan tasarımcılar, Londra merkezli uluslararası lüks perakendeci matchfashion.com ile bir yıllık ortaklıktan da faydalanacaklar.
 
2021'de Kolombiya, katılımcı ülkeler listesindeydi. Bu yılki etkinlik için, yükselen Türk tasarımcılar Fashion Trust Arabia'nın yeni onur konukları olacak. Ve kadın hazır giyimde uzmanlaşmış bir Türk moda tasarımcısını ödüllendirecek olan Misafir Ülke Ödülü'ne aday olacaklar. Fashion Trust Arabia yaptığı basın açıklamasında, “Türkiye ile ortaklık, MENA bölgesinden ve Türkiye'den genç tasarımcılar için karşılıklı pazarları keşfetme ve bilgi alışverişinde bulunma fırsatı sunuyor” dedi.
 
Bu yılki danışma kurulu, İngiliz GQ Genel Yayın Yönetmeni Adam Baidawi, Repossi house Sanat Direktörü Gaia Repossi ve Aquazurra'nın kurucusu ve Kreatif Direktörü Edgardo Osorio'yu içeren  sektör yeteneklerini bir araya getirmeye devam ediyor. FTA'nın kurucu ortağı ve British Fashion Council büyükelçisi Tania Fares, "Sektördeki en ünlü isimlerden bazılarının desteğini almak her zaman büyük bir onurdur. FTA'nın finalistlerinin belirlenmesinde gösterdikleri katılımdan dolayı minnettarız" dedi.


Benchellal - İlkbahar/Yaz 2021 koleksiyonu - Vogue

 
Geçen yılın kazananları; Iraklı hazır giyim markası Zaid Affas, Faslı gece giyim markası Benchellal, Arap Emirlikleri'nden mücevher markası Alia Bin Omair, Faslı aksesuar markası Port Tangier, Franca Sozzani İlk Yetenek Ödülü sahibi Sudanlı El Tayeb Nation ve Kolombiyalı Konuk Ülke Ödülü sahibi ise A new Cross oldu.

Copyright © 2024 FashionNetwork.com All rights reserved.