Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
18 янв. 2023 г.
Время чтения
2 минут(-а,-ы)
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Fendi'den Giorgio Moroder Desteğiyle Uber Lüks

Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
18 янв. 2023 г.

En büyük yıldızı diskonun babası Giorgio Moroder'in muhteşem performansıyla sunulan müzik olan Fendi'nin harika koleksiyonu lüks ürünlerle doluydu.
 
Taze ekmek görünümünde üretilmiş, kürkten yapılan baget çantalarden; vizon veya yünden yapılmış harika büyük boy kot montlara kadar bütün tasarımlar zeka ve mizahla mayalanmıştı.


Fendi - Fall-Winter2023 - 2024 - Erkek Giyim - Italya - Milano - © ImaxTree


Defile 1.200 konuğun başlarının üzerinde yükseltilmiş bir alüminyum ray üzerinde dönen bir dizi gümüş disko topunun yer aldığı çok havalı bir sette sunuldu.
 
Milano'da bir markanın popüler olup olmadığını dışarıdaki hayranların ve sokak fotoğrafçılarının sayısından anlayabilirsiniz. Soğuk havaya rağmen, Via Andrea Solari'deki resmi gösteri alanında düzenlenen defile için Fendi Milano Genel Merkezi'nin dışında birkaç bin kişi toplanmıştı.

İçeride ışıklar kapanıp 82 yaşındaki Moroder harekete geçerken ortama yoğun bir beklenti havası hakimdi.
 
Gösteri için bestelenen orijinal müzik gibi koleksiyon da çığır açan bir özellikteydi.
 
Terzilikte ilk; pançoya dönüşen gri keçe gömlekler veya yıpranmış kenarlı mini pelerinler, parlak şönil veya antrasit kaşmirden çok sayıda tek kollu üst tasarımlar arasında öne çıktı. Ayrıca, büyük bir erkek giyim trendini yansıtan kruvaze bilekte biten pardesüler göze çarpan parçalardandı.


Fendi - Fall-Winter2023 - 2024 - Erkek Giyim - Italya - Milano - © ImaxTree


Fendi'nin erkek giyim tasarımcısı Silvia Fendi kalabalık bir sahne arkasında yaptığı açıklamada, "seksi ve insana kendisini iyi hissettiren kıyafetler yaratmayı istedim. Gün boyunca yumuşak, rahat kıyafetlerle dışarı çıkıp sonra gece için parıldayarak gezinme hissini vermeyi istedim. Ayrıca iş çıkışında dans etmeye gidip ardından yine işe dönülebilecekmiş havasını da yaratmayı hedefledim" dedi.
 
Koleksiyonun çoğu, kabartma harfli logolara sahip el çantaları ve havalı distopik çok cepli bel çantaları serisiyle eşleştirilmişti. Ayrıca, çeşitli geometrik monogramlar ve logo oyunlarıyla bezenen paltolara kalın kaşmir eşarplar, tiftik şallar veya seyahat çantaları eşlik ediyordu.
 
Ve Milano'yu saran yeni nesil iyimserliği temsil eden Tyrian moru, deri pantolonlarda, işlenmemiş deriden çantalarda ve geyik derisi gömlek ceketlerde karşımıza çıkıyordu.
 
Moda beyanının doruğa ulaştığı bu gösterinin sonunda tasarımcı selamı sırasında uzun süren alkışlarla karşılandı.

Copyright © 2024 FashionNetwork.com All rights reserved.