Автор
AFP-Relaxnews
Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
11 дек. 2019 г.
Время чтения
2 минут(-а,-ы)
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Fenty'den Londra Markası Asai İle İşbirliği

Автор
AFP-Relaxnews
Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
11 дек. 2019 г.

Rihanna, tasarımcı A Sai Ta ile yepyeni bir Fenty moda işbirliği için bir araya geldi.


Fotoğraf: Fenty x Asai



Şarkıcı ve tasarımcının Mayıs ayında LVMH holdingle ortaklaşa başlattığı lüks moda evi, Asai'nin kurucusu Ta'nın Fenty 'City Bloom' koleksiyonuna katkısını ortaya koyan 24 parçalık bir kapsül koleksiyon olan Fenty X Asai'yi tanıttı.

Çarşamba günü piyasaya sürülen koleksiyon, Ta'nın markasının ünlü batik baskılarına odaklanan yüksek boyunlu üstler, taytlar ve mini elbiseler gibi moda öncüsü parçalara imza atıyor.

Asai'yi 2017 yılında kuran Ta, TaBritish Vogue'a koleksiyon hakkında yaptığı açıklamada her iki markanın da bir tasarımın her alanını kapsayan bir yaklaşıma sahip olduğunu ifade etti. İlhamlarını sokaklardan aldıklarını ve tanıdıkları ve sevdikleri gerçek kadınlar için tasarladıklarını belirtti. Her iki markanın da her bedenden ve geçmişten kadını hedef aldığını belirten Ta, kadının liderliğini ortaya koyan tasarımlara imza attıklarının altını çizdi. 

Yalnızca Birleşik Krallık Selfridges mağazalarında satışa sunulacak olan koleksiyon  Fenty için önemli bir ilk yıl faaliyetinin en son işbirliğini oluşturuyor. Moda evi ilk olarak Paris'te tanıtılan bir hazır giyim koleksiyonu ile karşımıza çıktı ardından Fransa ve ABD'de belirli aralıklarla gerçekleşen pazara sunumlar eşliğinde geçici pop-up mağazalar üzerinden faaliyetine devam etti.
 

Copyright © 2024 AFP-Relaxnews. All rights reserved.