Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
15 дек. 2021 г.
Время чтения
2 минут(-а,-ы)
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Francesco Russo ve Charles de Vilmorin'den Ayakkabı İşbirliği

Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
15 дек. 2021 г.

İtalyan ayakkabı üreticisi Francesco Russo ve Fransız tasarımcı Charles de Vilmorin, özel bir işbirliği için bir araya geldi.

 

Francesco Russo x Charles de Vilmorin - Fotoğraf: Charles de Vilmorin  

Tİkili, Nisan-Mayıs 2022'den itibaren Francesco Russo'nun web sitesinde ve çeşitli toptan satış mağazalarında satışa sunulacak olan beş ayakkabı stilinden oluşan bir kapsül tasarlayacak.
 
Her ayakkabı, Charles de Vilmorin'in deri üzerine basılmış elle boyanmış resimlerini taşıyacak. Nihai hedefte de Vilmorin'in zengin grafik hayal gücü ile İtalya'nın en heyecan verici yeni ayakkabı üreticisi Francesco Russo'nun ergonomik zevkini harmanlamak yer alıyor.
 
Russo, Miu Miu, Yves Saint Laurent, Sergio Rossi ve Dior gibi markalar için 20 yıl boyunca tasarım yaptıktan sonra, Eylül 2013'te kendi adını taşıyan markasını piyasaya sürdü.
 
Temmuz 2019'da La Chambre Syndicale de la Couture Parisienne'den mezun olan Charles de Vilmorin, o yıl hayali çizimleri ve dramatik ilk koleksiyonuyla Paris'te defileye çıktı. Bu çığır açan moda anının ardından de Vilmorin, Şubat 2021'de Rochas'ın yaratıcı direktörlüğüne atandı.
 
Koleksiyonları, Russo'nun diz boyu çizmesi, mokaseni ve üç stiletto stilini içerecek. Tasarımlar de Vilmorin tarafından çekilen bir reklam kampanyasıyla tanıtılıyor. Kapsül koleksiyon, de Vilmorin'in Bahar 2021 defilesi için Russo ayakkabılarını elle boyamasının ardından ikili arasındaki en son işbirliği olarak karşımıza çıkıyor.
 

Francesco Russo x Charles de Vilmorin - Fotoğraf: Charles de Vilmorin  

 
Russo açıklamasında 2020'de kendi adını taşıyan koleksiyonunu piyasaya sürdüğünden beri, de Vilmorin'in hayal gücü ve tüm çizimlerinin kendisini şaşırtmaya vevam ettiğini ve kendisinin klasik silüetini yaratıcılığı için bir alan olarak kullanmasının muhteşem bir şey olduğunu ifade etti.
 
De Vilmorin ise “Bu koleksiyon için renkleri ve desenleri doğrudan ayakkabıların üzerine çok içgüdüsel hissettiren bir şekilde elle boyadım. Özellikle ilginç olan şey, Francesco Russo'nun geleneksel bilgi birikimi ile tasarıma yaklaşımımın içgüdüsel, eğlenceli yolunun bir araya gelmesi. Bu parçalar zarif, baştan çıkarıcı, yaratıcı ve renkli” ifadelerini kullandı.
 
Koleksiyonun fiyatları, stilettolar için 595 Euro'dan diz boyu çizmeler için 1.500 Euro'ya kadar değişecek.

 

Copyright © 2024 FashionNetwork.com All rights reserved.