Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
5 апр. 2023 г.
Время чтения
2 минут(-а,-ы)
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Furla Ev Tasarımı Koleksiyonu Piyasaya Sürüyor

Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
5 апр. 2023 г.

Yaklaşan Milano Tasarım Haftası vesilesiyle, Furla ev tasarımı ve mobilya sektörüne açılıyor. İtalyan deri ürünleri markası, 17 Nisan'da Milano'da tanıtılacak olan yepyeni Furla Home serisi ile yelpazesini çeşitlendiriyor. Koleksiyon, Asyalı grup Magnificat tarafından, “dünya çapında [Furla] ev ürünleri koleksiyonlarının geliştirilmesi, üretimi ve ticarileştirilmesini” kapsayan bir lisans sözleşmesi aracılığıyla yönetiliyor.


Furla'nın yeni ev tasarım koleksiyonundan sandalyeler - Furla


Furla Home koleksiyonu için moda ve tasarımın birleştiren unsurlardan oluşan, zanaat süreçlerine gösterilen özen ve teknolojik yenilik gibi net değerlerde meşruiyet bulan iki dünya ifadelerini kullanan Furla, yeni çizginin "minimalist bir tarz, zamansız bir zarafet ve işlevsellikle bir arada sunulan bir estetik" ile karakterize edildiğinin altını çizdi. Furla'nın ilk ev tasarımı koleksiyonu, beyaz deri ağırlıklı masa, koltuk ve kanepelerden oluşuyor.
 
Magnificat, yaklaşık 20 yıl önce, özellikle nesne tasarımı ve dağıtım sektöründe Asya pazarına yaklaşan Batılı markaları desteklemek için Hong Kong'da kuruldu. Magnificat'in Pekin ve Şangay'da da ofisleri bulunuyor ve Alessio Sghinolfi tarafından yönetiliyor. Şirket daha önce aralarında Versace ve Fendi'nin de yer aldığı markalarla çalıştı.

Furla, 1927 yılında Furlanetto ailesi tarafından Bologna'da kuruldu. Deri çanta ve küçük deri eşyalar ve daha sonra ayakkabılarla başlayan Furla, ürün yelpazesini gözlük, saat, mücevher, tekstil aksesuarları ve parfümleri de ekleyerek kademeli olarak genişletti. 2021'de Furla, 305,8 milyon euro gelir elde etti.

 

Copyright © 2024 FashionNetwork.com All rights reserved.