Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
15 июл. 2020 г.
Время чтения
2 минут(-а,-ы)
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Giambattista Valli'nin Yeni CEO'su Charlotte Werner

Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
15 июл. 2020 г.

Giambattista Valli moda evinin yeni yatırımcısı Artémis oldukça beğenilen modacı ve moda evinin yönetimini güçlendirmeye destek sağlarken, Charlotte Werner'i yeni CEO'su olarak atadı.


Charlotte Werner - Fotoğraf: Giambattista Valli - Courtesy



Valli ve Artémis yaptıkları ortak basın açıklamasında Charlotte Werner'in lüks, özellikle aksesuar ve deri ürünler alanındaki uzun süreli deneyimi ile, Moda Evinin bir sonraki büyüme aşamasını başlatmaktan sorumlu olacağını ifade ettiler.

Bu atamanın 2005 yılında Giambattista Valli tarafından kurulan moda evinin geliştirilmesi bağlamında gerçekleştirildiğini de dile getirdiler.

Lüks alanında deneyimli bir yönetici olan Werner valli bünyesine 2015 yılından beri görev aldığı Louis Vuitton'dan katılıyor. Werner, Vuitton'da Üst Düzey Yönetici Yönetimi için Stratejik Projelerden ve ardından da Kadın Deri Eşya Modası koleksiyonlarından sorumluydu.

Werner, kariyeriyerine McKinsey & Company'de danışmanlık yaparak başladı, lüks sektöründe çok sayıda müşteriyle büyüme stratejisi, organizasyon ve performans geliştirme alanlarında çalıştı. 2006 yılında, ESSEC'ten mezun olan Werner'in iki oğlu bulunuyor.

Bu atamaya bağlı olarak, Roma doğumlu Giambattista Valli ile birlikte 2005 yılında kuruluşundan bu yana şirketin ticari organizasyonunu, üretimini ve dağıtımını düzenleyen Sandrine Valverde de Başkan Danışmanı olarak atandı.

Kuruluşundan bu yana, Valli hem genç bir ateş ile harmanlanmış, haşmetli Roma tarzına yönelik bir kült hale gelen haute couture ve hazır giyim koleksiyonları tasarladı. Şu anda koleksiyonları, Pekin, Doha, Milano, Paris ve Seul'de Valli bağımsız butikleri ve 40'tan fazla ülkede dünya çapında 240 mağazada perakende olarak satışa sunuluyor.

Çoğunluk hissesi kurucusu ve başkanı Giambattista Valli'nin elinde olan moda evi 2017 yılında bir azınlık hissesini, Gucci, Balenciaga, Bottega Veneta ve Saint Laurent gibi markaları kontrol eden dev lüks grubu Kering'in yönetici hissedarı, Pinault ailesinin holding şirketi Artémis'e sattı.

Copyright © 2024 FashionNetwork.com All rights reserved.