Автор
AFP-Relaxnews
Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
30 окт. 2019 г.
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Giorgio Armani Cruise 2021 İçin Dubai'yi Seçti

Автор
AFP-Relaxnews
Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
30 окт. 2019 г.

Giorgio Armani Cruise 2021 moda defilesi için Dubai'ye gidiyor.


Giorgio Armani - Spring-Summer2020 - Womenswear - Milano - © PixelFormula



WWD'nin haberine göre İtalyan moda evi gelecek koleksiyonunu Nisan ayında Dubai'de henüz açıklanmayan bir mekanda tanıtacak.

2010 yılında Dubai'de ilk otelini açan Armani markası, Dubai Mall'daki Giorgio Armani mağazasının yeniden açılmasıyla bu Nisan ayında kentle olan bağlarını daha da güçlendiriyor. WWD'ye konuşan tasarımcı Giorgio Armani, Ekim ayında yapılması planlanan Expo 2020'ye ek bir beraberlik olarak kentin defilelerine de ev sahipliği yapacağını belirtti.

Armani açıklamasında, 10 yıl sonra, özellikle de şehre daha fazla dikkat çekecek olan Expo 2020 nedeniyle Dubai'ye geri dönmekten mutluluk duyduğunu ifade etti. Dubai'nin lüks ve etkileyici bir yer olduğunu belirten Armani şehrin ruhunun her zaman hayal gücü peşinde koştuğunu ve geleceğe odaklı olduğunun altını çizdi.

Cruise 2021 sezonu oldukça uluslararası bir şekilde canlanıyor: Prada 21 Mayıs'ta Japonya'da, Max Mara ise 25 Mayıs'ta Saint Petersburg'ta (Rusya) Cruise tanıtımlarını gerçekleştirecek. Modanın ağır toplarından Chanel de 7 Mayıs'ta gerçekleştireceği 2020/21 Cruise serisi tanıtımı için İtalya'nın Capri adasını seçtiklerini açıkladı.
 

Copyright © 2024 AFP-Relaxnews. All rights reserved.