Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
20 мая 2020 г.
Время чтения
2 минут(-а,-ы)
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Giorgio Armani F1 pilotu Charles Leclerc'i Made to Measure Kampanyasının Temsilcisi Seçti

Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
20 мая 2020 г.

Giorgio Armani, Fransız Formula 1 pilotu Charles Leclerc'i tasarımcının 2020 ilkbahar / yaz Made to Measure (Özel Üretim) kampanyasının yüzü olarak seçti.


John Balsom tarafından fotoğraflanan Giorgio Armani Made to Measure kampanyasının yeni yüzü: Charles Leclerc


 
Fotoğrafçı John Balsom, F1 pilotunun siyah beyaz olarak sunulan fotoğraf çekimlerini Giorgio Armani'nin yazlık ikametgahı olan Côte d’Azur'daki Saint-Tropez şehrinde gerçekleştirdi. Covid-19 sokağa çıkma yasakları öncesinde çekimi yapılan kampanya, Monaco’lu yarış pilotunun yer aldığı ilk reklam kampanyası olma özelliğini taşıyor.
 
Giorgio Armani ve Made to Measure Koleksiyonunun temsilcisi olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden pilot, müzik ve motorsporlarının yanı sıra modaya tutkuyla bağlı olduğunu ve böyle büyük bir markayı temsil etmenin bir onur olduğunu belirtiyor. Sürücü Instagram hesabında yaptığı bu açıklama ile birlikte kampanyadan dört fotoğrafı da paylaştı.  Leclerc'in Instagram'da üç milyon takipçisi bulunuyor.

22 yaşındaki Monaco doğumlu pilot bir önceki yıl Ferrari için yarışmaya başladı. Ferrari'deki ilk sezonunda Leclerc 10 kez podyuma çıktı, Belçika ve İtalya'da yarışı kaznaırken, dörk kez en hızlı turun sahibi ve sezondaki diğer sürücülerin tümünden daha fazla (7 kez) pol poziyonu alan isim oldu.
 
Armani basın açıklamasında Charles Leclerc'in geleceği parlak bir sürücü olduğunu, genç yaşına rağmen önemli başarılara imza attığını ve bunun azmin yanı sıra yeteneğini de yansıttığını ifade etti. Genç ve enerjik görünümünün Made to Measure koleksiyonunun özelliklerini ortaya koyduğunu ve ileriye taşıdığını da belirtti.  
 
2006 yılında lanse edilen Giorgio Armani Made to Measure hizmeti, dünya çapında Giorgio Armani mağazalarında sunuluyor.

 

Copyright © 2024 FashionNetwork.com All rights reserved.