Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
21 июн. 2017 г.
Время чтения
2 минут(-а,-ы)
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Giorgio Armani’den Muhteşem Bir Erkek Giyim Koleksiyonu

Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
21 июн. 2017 г.

Giorgio Armani’den sıklıkla İtalya’nın en iyi terzisi olarak söz edilir ve Pazartesi günü adını taşıyan erkek giyim koleksiyonuyla resmen bir terzilik dersi verdiğini söylemek abartılı olmaz.


Giorgio Armani Spring/ Summer 2018 - Photo: Armani - Instagram


 
Armani takım elbiselerinin görünümü 70’li yıllarda Hollywood’un altın yıllarının güç gösteren takım elbisesi olarak başladığı hayatına, 90’lı yıllarda bütün kuralları yıkarak ve yumuşak yapısı bozulmuş takım elbiseyi hayata geçirerek devam etti. Bugün ise yerleşmiş geleneklere karşı çıkan biçimine geri döndüğünü gördük. İlkbahar için, takımlarının yeni uzun üç veya dört düğmeli ceketi ve hemen bilek üzerinden kesilmiş şekilli pantolonlarını ortaya koyan şık bir yorumlaması ile podyumda yerini aldı. Görünümünü biraz değiştirerek son koleksiyonlarına göre en az beş yıl daha genç bir koleksiyon ortaya koydu.
 
Bu koleksiyon ile gümüş rengi ipekten, soluk gri ketene uzanan çeşitli renkler ve kumaşlarda bir koleksiyon sundu. Daha spor etkinlikler için Armani'nin yüksek huni biçimli yakalara sahip vücudu saran montlar tasarladığı görüldü.

Koleksiyon Made in Armani adını her şekilde ortaya koyuyordu.

Birçok İtalyan tasarımcı gibi, Armani’nin hedef pazarında da müzik yıldızları yerine İnternet ve ileri teknoloji girişimcileri yer alsa da defile başlangıcında pop severleri çılgına çeviren bir şekilde One Direction grubundan Liam Payne’in ve İtalyan şarkıcı ve söz yazarı Eros Ramazzotti’nin defileyi izlemek üzere alana geldiği görüldü.
 
 

Copyright © 2024 FashionNetwork.com All rights reserved.