Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
1 дек. 2021 г.
Время чтения
2 минут(-а,-ы)
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Giorgio Armani'den Yeni Yüksek Kaliteli Mücevher Koleksiyonu

Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
1 дек. 2021 г.

Armani, Giorgio Armani Haute Joaillerie'ye bu hafta bir kez daha Art Deco ve stilize edilmiş şekillerden ilham alan yeni bir koleksiyon kattı.

 

Fotoğraf: Giorgio Armani'nin İzniyle  Photo: Courtesy of Giorgio Armani

Giorgio Armani'nin giyim koleksiyonlarını andıran bu seri, sade modernliğin ve incelikli egzotik zarafetin bir kombinasyonunu sergiliyor. Altı parçanın hepsinde görülen yanık turuncu renkli akik küreler koleksiyonun kalbinde yer alıyor.
 
Değerli taşlardan oluşan uyumlu bir bileklik ve kolye seti, siyah safirle donatılan elmas şeklindeki süsleme ile tezat oluşturuyor. Kolyenin kırmızı safir ve yakutlarla donatılan geometrik şekilleri, pırlantayı boncuklara bağlayarak sade görünüme bir karmaşıklık getiriyor. Oynak küpeler ve stilize geometriden oluşan sofistike yüzükler bu güzel mücevher koleksiyonunu tamamlıyor.
 
Giorgio Armani, markanın geçmiş hazır giyim koleksiyonlarından ve Milanolu tasarımcının efsanevi parfümü Sì'den ilham alan üç koleksiyondan oluşan ilk değerli mücevher serisini ilk olarak 2019'da piyasaya sürdü. İlk tanıtımından kısa bir süre sonra, haute couture elbiselerden ilham alan bir koleksiyon lanse etti. Mücevher koleksiyonu, büyük kristaller ve pırlantalardan oluşan sofistike parçalardan içeren zarif bir seçki sunuyordu.

 

Photo: Courtesy of Giorgio Armani  Photo: Courtesy of Giorgio Armani


The launch comes just a few weeks after Giorgio Armani took over Dubai's 2020 World's Fair with "One Night Only in Dubai," a strategic move in the booming Middle East market. Giorgio’s fete was timed to celebrate the 10th anniversary of the first Armani Hotel, located inside the Burj Al Arab tower, the tallest skyscraper in the world.
 
Pieces will be available to purchase in select Giorgio Armani flagship stores internationally starting in December.
 


 

Copyright © 2024 FashionNetwork.com All rights reserved.