Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
22 февр. 2023 г.
Время чтения
2 минут(-а,-ы)
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

H&M Mugler İş Birliğinin Bu Baharda Başlayacağını Açıkladı

Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
22 февр. 2023 г.

​H&M Çarşamba günü yaptığı önemli açıklamada bir sonraki tasarımcı iş birliğinin Mugler moda evi ile olacağını belirtti.


Mugler' in kreatif direktörü Casey Cadwallader ve H&M'in kreatif direktörü Ann-Sofie Johansson - DR



Mugler'ın kreatif direktörü Casey Cadwallader tarafından yönetilen koleksiyonun, "Mugler'ın benzersiz ve canlı ruhunu yansıtacağı" ifade edildi. Koleksiyon bu baharda çevrimiçi olarak ve seçili H&M mağazalarında satışa sunulacak.

Şu an için verilen bilgiler bu kadar ancak Mugler markasının bodycon silüetleri ve seksiliği öne çıkaran güçlü tasarım tarzı göz önüne alındığında ilgi çekici bir iş birliği ile karşı karşıya olduğumuz kesin. Koleksiyonun ağırlıklı olarak vücut şeklini tanımlayan parçalara odaklanma olasılığı oldukça yüksek ve H&M'in, Mugler'ın karmaşık detaylarını kitle pazarına nasıl uyarladığını görmek ilginç olacak.

Tabii ki, H&M bunu daha önce de yaptı. Markanın uzun işbirlikleri geçmişi yaklaşık yirmi yıl öncesine dayanıyor ve bu süre zarfında çeşitli büyük isimlerle koleksiyonları piyasaya sürdü. Balmain ve Roberto Cavalli gibi yüksek oktanlı seksi parçalardan ve bodycon görünümleriyle tanınan diğer çeşitli markalarla birlikte çalıştılar.

H&M iş birliği yapmak için en iyi markaları nasıl seçeceğini kesinlikle çok iyi biliyor ve Mugler'ın da bu markalardan biri olduğu söylenebilir. Kısa süre önce Selfridges Corner Shop'u devralmasından Paris Couture Haftası'ndaki RTW defilesine kadar, marka manşetlerde yer almayı çok iyi başarıyor ve oldukça büyük talep görüyor. Fashionnetwork.com'dan Godfrey Deeny, söz konusu defileyi "bir zafer" olarak nitelendirdi ve Cadwallader ile yaptığı görüşmede, tasarımcı Deeny'ye markanın mevcut yörüngesinin yukarı yönde olduğunun altını çizdi ve son üç yılda üç haneli büyümenin tadını çıkardıklarını ifade etti.

Ancak şimdilik, H&M iş birliği ile ilişkili  herhangi bir ayrıntı (kapsanan kategoriler ve lansman tarihi gibi) verilmedi. H&M yalnızca daha fazla bilginin daha sonra paylaşılacağını belirtti.
 

Copyright © 2024 FashionNetwork.com All rights reserved.