Опубликовано
18 янв. 2012 г.
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

H&M’den tasarım öğrencilerine yönelik yarışma

Опубликовано
18 янв. 2012 г.

Tekstil markası H&M, 13 Ocak tarihinden itibaren H&M Design Award yarışması için aday başvurularını kabul etmeye başladı. Ödüller 1 Şubat’ta Stockholm’de İsveç Moda Haftası’na denk gelecek şekilde sahiplerini bulacaklar.


H&M Design Award tanıtım video'su


Birinci 50.000 avro ve H&M’in bazı mağazalarında tasarımlarının satışıyla ödüllendirilecek. Yarışmanın galibi ayrıca tasarımlarını Stockholm Moda Haftası’nda podyuma taşıyabilecek. H&M bu ödül töreninin her sene düzenleneceğini ayrıca ekledi. Katılımcıların tasarımları, yarışmaya yönelik hazırlanan internet sitesi üzerinden oylamaya tabii tutulacak ve aynı zamanda moda okullarından mezun profesyonellerden oluşan jüri de kararda etkili olacak.

Yarışma şimdilik İsveç (Stockholm Beckman’s College of Designe ve Bros Textilhögskolan), Danimarka (Kopenhag DKDS ve Kolding Design Skolen), Almanya (Berlin Universität der Kunste, Pforzheim ve Weissensee Üniversitesileri), İngiltere (Brighto School of Architecture and Design, Central Saint Martins, London College of Fashion), Hollanda (Arnhem ArtEZ, Amsterdam Amfi) ve Belçika (Anvers Royal Academy of Fine Arts ve La Cambre Brüksel) okullarının öğrencilerine açık. Kaydolmak için designaward2012.hm adresine tıklayabilirsiniz.

H&M’in ilk defa trend’i belirleyen değil takip eden marka olduğunu da ekleyelim. İspanyol Mango senelerdir El Boton yarışmasını düzenleyerek kazananına 300.000 avro hediye ediyor.

Copyright © 2024 FashionNetwork.com All rights reserved.