Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
12 сент. 2018 г.
Время чтения
2 минут(-а,-ы)
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

H&M'in Geri Dönüştürülmüş Kaşmir'den İlk Sonbahar-Kış Conscious Exclusive Koleksiyonu

Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
12 сент. 2018 г.

H&M geri dönüştürülmüş malzeme kullanımı konusuna ağırlık vermeye devam ediyor. Marka geri dönüştürülmüş kaşmir ve geri dönüştürülmüş polyesterden oluşturulan kadifeyi içeren yeni Conscious Exclusive koleksiyonunu lanse etti.


H&M


Marka Sonbahar-Kış 2018 koleksiyonunun bir antika halı parçasından ilham aldığını ve yeni sürdürülebilir kumaş yeniliği ile hayat ile kayıp tarihi eserlerin yolculuğunu birleştirdiğini ifade ediyor.

Çevrimiçi koleksiyon markanın web mağazasında 27 Eylül tarihinde lanse ediliyor ve geri dönüştürülmüş malzemelerin giderek artan öneminin altını çiziyor. Marka ilk kez sonbahar-kış sezonu için bir Conscious Exclusive koleksiyon ortaya koyuyor.

Şirketin Çevresel Sürdürülebilirlik Müdürü Cecilia Brännsten polyester temelli kadife için, memnun oldukları düzeyde bir çapa sahip bir ürün yaratılmasının yıllar sürdüğünü ve ürünlerin aynı zamanda bir önceki koleksiyondan arta kalan Econyl ipliğin kullanımından da faydalandığını ifade ediyor.

Koleksiyonda kadın giyim, iç giyim, ayakkabı ve aksesuarlar yer alıyor. 

Göze çarpan ürünler arasında büyük beden yaka ve geri dönüştürülmüş yün karışımından bel yüksekliğinde yırtmaçlar içeren tam boy bir siyah manto ve geri dönüştürülmüş PET şişelerden üretilmiş tamamen pullu çiçekli bir ceket yer alıyor. Aynı zamanda kabarık kollu ve derin V sırtlı %100 organik ipekten uzun baskılı bir elbise de koleksiyonun bir parçasını oluşturuyor.

Ayakkabılar ve aksesuarlar da aralarında geri dönüştürülmüş polyester ve Tencel'in de yer aldığı malzemelerden üretiliyor.
 

Copyright © 2024 FashionNetwork.com All rights reserved.