Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
26 окт. 2022 г.
Время чтения
2 минут(-а,-ы)
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Hermès Deri İşleme Okulunu Genişletiyor

Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
26 окт. 2022 г.

Hermès, "Know-how Okulu"nu oluşturduktan bir yıl sonra, yeni bir uzmanlıkla başka bir bölgede çıraklık programını başlatıyor. 2022 yılında saraç, Fransız Deri Ürünleri Federasyonu tarafından kesme ve dikme konusunda profesyonel bir nitelik kazandırmak üzere yetkilendirildi. Şirketten yapılan açıklamada, eğitim programının 2023 yılında başlayacağı ve her yıl 200 öğrenciyi ağırlayacağı belirtildi.


© Francois Coquerel


Fransız lüks grubu, zanaatkar mirasını korumak için geçtiğimiz yıl, Fransız ulusal eğitim sistemi tarafından onaylanan ve öğrencilerin zanaatta ulusal bir devlet diploması almalarını sağlayan, ana işi olan deri işçiliğine adanmış bir eğitim merkezi kurdu. Bu eğitim programı, Isère, Fitilieu'deki Hermès deri eşya fabrikasında başladı.

O tarihten beri Ardennes'deki Charleville-Mézières, Charente'deki Marthon, Seine-et-Marne'deki Montereau ve Eure'deki Louviers'deki atölyeleriyle yaygınlaştırıldı. Kasım ayında Puy-de-Dôme'da bulunan Riom'daki Auvergne deri ürünleri üretim merkezi de bu ağa eklenecek.

Okulun şu anda çeşitli atölyelerinde 450'den fazla çırağı bulunuyor. Şirketin de hatırlattığı gibi, okul "zanaatkar olmak isteyen ve el becerilerini geliştirmeyi amaçlayan tüm profillere" açık.

2011 yılından bu yana, deri ürünlere olan yüksek talep, Hermès'i üretim kapasitesini artırmaya ve her türlü kökenden adayları (genellikle profesyonel yeniden eğitim alan kişiler) eğitimlerinde ağırlamaya teşvik etti.
 

Copyright © 2024 FashionNetwork.com All rights reserved.