Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
2 нояб. 2022 г.
Время чтения
2 минут(-а,-ы)
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Imagining Sustainable Fashion Award 2023 Başvuruları Açıldı

Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
2 нояб. 2022 г.

Stilistler, tasarımcılar, fotoğrafçılar, illüstratörler ve diğer sanatçılar, moda endüstrisindeki KSS sorunlarına yönelik farkındalık yaratmayı amaçlayan avangard pazarlama konseptlerini sunmak ve 3000 euro değerindeki ödülü kazanmak için 25 Ocak 2023'e kadar başvuru yapabilir.


ödülün 2021 yılı kazananı Emma Scalcon'ın bir çalışması - ISFA


Etkinlik, ilk kez 2020'nin sonunda sanat yoluyla farkındalık yaratma konusunda uzmanlaşmış bir vakıf olan Connecting Cultures (Out of Fashion) ve tasarım, inovasyon, iletişim ve sürdürülebilirlik arasındaki sinerjiyi teşvik ederek moda sektörünü daha sorumlu hale getirmeye adanmış bir uluslararası merkez olan C.L.A.S.S. tarafından düzenlendi.

ISFA'nın 2021 buluşması, tüketicilere yönelik yaratıcı görselleri ile karşımıza çıkan İtalyan illüstratör Emma Scalcon'u ödüllendirdi. Geçtiğimiz Mart ayında, Hintli dijital sanatçı Vishal Tolambia, sürdürülebilirliğe bağlılığın belirleyici faktör olduğu bir flört uygulaması biçiminde çevreye duyarlı alışverişi gösteren video kampanyasıyla ödülü kazandı.

Üçüncüsü verilecek ödülün adayları, Camera Nazionale della Moda Italiana (İtalyan moda odası), Amerika Moda Tasarımcıları Konseyi, Salvatore Ferragamo Müzesi ve Fashion 4 Development temsilcileri de dahil olmak üzere 13 endüstri profesyonelinden oluşan bir panel tarafından değerlendirilecek.

2022 yılı kazananı Vishal Tolambia tarafından projenin tanıtımı


Adaylar, Connecting Cultures web sitesi üzerinde yer alan özel bir sayfadan önümüzdeki üç ay içinde başvuruda bulunabilir.

Copyright © 2024 FashionNetwork.com All rights reserved.