Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
6 дек. 2017 г.
Время чтения
2 минут(-а,-ы)
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Interparfums and Jimmy Choo İşortaklığı 2031'e Kadar Uzatıldı

Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
6 дек. 2017 г.

Interparfums ve Jimmy Choo yaptıkları açıklamada işortaklıklarını 31 Aralık 2031'e kadar uzattıklarını ifade etti.
 

Jimmy Choo


Jimmy Choo markalı parfümler oldukça iyi bir performans sergiledi ve satışlarda %24 artış ile şirketin toplam satış artışına katkıda bulundu. İki şirket 12 yıllık anlaşmayı 2009 yılında imzaladı, kadın parfümlerinin üretimini içeren anlaşma, 2015 yılında erkek parfümlerini de içerecek şekilde genişletildi.
 
Parfüm şirketi bu sene Michael Kors tarafından satın alınmasının ardından Jimmy Choo ile olan lisans sözleşmesini sürdüreceğini ifade etmişti. Interparfums'ün aynı zamanda Jimmy Choo'yu da satın almayı planladığı ifade edilmiş ancak şirket bu söylentileri reddetmişti.

Interparfums Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Jean Madar yaptığı açıklamada Jimmy Choo ve Interparfums ile olan uzun süreli iş ortaklıklarının, Jimmy Choo markası için güzellik faaliyetini geliştirmede bir fırsat sunduğunu ifade etti. Ve Jimmy Choo DNA'sını ortaya koyan bir güzellik faaliyeti geliştirmenin uzun vadede ürün geliştirmede ilave yatırımlar gerektireceğini belirtti. Madar müşterileriyle küresel olarak etkileşim sağlayan parfüm ve kozmetik ürünleri tasarlamak için Jimmy Choo ile işbirliği yapmayı dört gözle beklediklerinin de altını çizdi.
 
Interparfums ise Ekim ayında 2017 yılı için tam yıl gelirinin 2016 yılına göre %9 ila %10 artış göstermesini beklediklerini ifade etmişti.
 

Copyright © 2024 FashionNetwork.com All rights reserved.