Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
22 янв. 2020 г.
Время чтения
2 минут(-а,-ы)
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Jean-Paul Gaultier'nin Son Couture Defilesi

Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
22 янв. 2020 г.

Jean Paul Gaultier podyumlardan çekiliyor. Tasarımcı 22 Ocak'ta gerçekleştirilecek yeni couture defilesinin, kendisinin modadaki 50nci yıl kutlaması ve aynı zamanda da podyumlardaki son defilesi olacağını açıkladı.


Jean-Paul Gaultier'nin sosyal meday kanallarında yayınlanan videosundan bir görüntü - Twitter


Kısa videoda, Gaultier markasının hayatına devam edeceğini ancak yeni bir konsept altında işletileceğini açıklıyor.

Moda evi 2011 yılından beri aslen parfüm uzmanı olan İspanyol grup Puig'in yönetimi altında bulunan marka 2014 yılında hazır giyim faaliyetine ve podyum etkinliklerine son vermişti. O tarihten beri yalnızca kurucusu için çok önemli olan ve 1997 yılından beri Paris programının bir parçası olan, couture defilelerine çıkıyordu.

Açıklamasında Gaultier, Gaultier Paris'in ve Haute Couture'un devam edeceğini devam edeceğini ve yeni bir konsepti olduğunu ifade etti.  Marka tasarımcının yeni bir proje üzerinde çalıştığını doğruladı. Modacı, 22 Ocak'ta defilesinin gerçekleştirileceği, Paris, Théâtre du Châtelet'de büyük bir parti sözü verdi.


Jean Paul Gaultier - Fall-Winter 2019 - Haute Couture - Paris - © PixelFormula


Şov dünyasında etkin olan Gaultier, böylece geleneksel moda programından bir geri adım daha atmış oldu. Faaliyeti esas olarak parfüm segmentine odaklanan markası tabi ki tasarımcı ve onun güçlü imajı olmadan yoluna devam etmeyecek.

Markanın kreatif direktörü olarak görevine devam eden tasarımcı, geçtiğimiz Haziran ayına kadar 250.000 izleyici çeken Paris'te Folies Bergères'de gerçekleştirdiği revüsü Fashion Freak Show'un sekiz ay başarıyla devam eden şovunu düzenlemekle uğraşıyordu.

Copyright © 2024 FashionNetwork.com All rights reserved.