Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
16 февр. 2022 г.
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Jimmy Choo ve Mugler'den Cüretkar Bir İşbirliği

Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
16 февр. 2022 г.

Geçen kış ortaklıklarını açıklayan Jimmy Choo ve Mugler, geçtiğimiz günlerde İlkbahar/Yaz 2022 için kreatif direktörleri Sandra Choi ve Casey Cadwallader tarafından tasarlanan özel bir ayakkabı kapsül koleksiyonunu lanse etti. İki marka, “Bu yaratıcı ortaklık, kadınların güçlü, kendine güvenen ve göz alıcı bireyler olduğu vizyonuna dayanan iki dünyayı bir araya getiriyor” dedi.


Jimmy Choo ve Mugler bir kapsül koleksiyon için bir araya geldi - DR



Koleksiyonda 995 € ile 3.095 € arasında değişen seksi, orijinal botlar, 1.495 €'luk kristal çivili sandaletler ve fiyatları 795 € ile 895 € arasında değişen tokalı veya altın kaplama zincirli yüksek topuklu ayakkabılar yer alıyor.

Koleksiyon seçili mağazalarda ve çevrimiçi olarak ayrıca özellikle Jimmy Choo e-mağazasında satışa sunuluyor.

Choi, “Bu koleksiyon, Jimmy Choo ve Mugler'in ortak ilham kaynağı olan güçlü kadınlara ithaf edilmiştir” diye ifade ediyor.
 
Cadwallader ise “Ayakkabılar görünümü tamamlar ve karakteri tanımlar. Jimmy Choo'yu her zaman ayakkabılarda incelik ve biçim arasında bir denge kuran çok güçlü bir heykel duygusuyla ilişkilendirdim. Hem Mugler hem de Jimmy Choo cüretkar ve şehvetlidir ve her ikisi de güçlü ve kendine güvenen kadınlar tarafından yönlendirilir. Bu nedenle bu işbirliği çok anlamlı” ifadelerini kullanıyor.

Fransız yazı işleri ekibiyle

 

Copyright © 2024 FashionNetwork.com All rights reserved.