Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
8 июн. 2022 г.
Время чтения
2 минут(-а,-ы)
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Kenzo Yeni Koleksiyonunu Hikaye Anlatımı Yoluyla Tanıtacak

Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
8 июн. 2022 г.

Geçen Eylül ayında, Japon tasarımcı Tomoaki Nagao, diğer adıyla Nigo, Kenzo'nun kreatif direktörü olarak atandı. Tasarımcının gelişinin ardından, marka şimdi de yeni bir reklam stratejisi ile karşımıza çıkıyor.


Yeni Kenzo kampanyası -



Nigo, Kenzo'nun Sonbahar/Kış 2022 koleksiyonunun lansmanına eşlik etmek için her ay özel sınırlı sayıda üretilen ürünler ve kampanya resimleri içeren bir hikaye anlatımı sunacak.
 
Sonbahar/kış kampanyası için tasarlanan (Haziran ayı içerisinde yayınlanacak olan) ilk üç hikaye, İngiliz fotoğrafçı Thurstan Redding'e verildi. fotoğrafçı arka planında ikonik Eyfel Kulesi olacak şekilde Paris'teki Bir-Hakeim köprüsü üzerinde Kenzo modellerini fotoğrafladı.

Bu da Nigo'ya, özellikle markanın imzası olan 'Kenzo Poppy' baskısının yer aldığı yeni koleksiyonun özel görünümlerini ortaya koyma ve tasarımcının “bir defile podyumunda görülen şeyin gerçek hayatta kendini göstermesi gerektiği” inancına somut bir şekil verme fırsatını verdi.


Paris'teki Galeries Lafayette mağazasında yer alan Kenzo köşesi



Bu yeni aylık kampanyaya paralel olarak Kenzo, Galeries Lafayette'in Paris'teki Haussmann şubesinde özel vitrinleri ve iki yeni pop-up mağazasıyla yüksek etkili bir varlık ortaya koyuyor. Coupole mağazasının girişinde yer alan ilk mağaza, 30 Haziran'a kadar açık olacak ve gelinciklerle süslü sütunların arasındaki kırmızı halıda, kadın giyim seçkisi sergilenecek. Erkek giyim mağazasının birinci katında bulunan ikinci pop-up mağaza ise 7 Haziran-15 Temmuz tarihleri arasında açık olacak.
 
 
 

Copyright © 2024 FashionNetwork.com All rights reserved.