Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
22 янв. 2020 г.
Время чтения
2 минут(-а,-ы)
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Kenzo'nun Yeni Logosu

Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
22 янв. 2020 г.

Yeni bir kreatif direktörün gelişi genellikle yeni bir logonun tasarlanmasını da beraberinde getirir. Felipe Oliveira Baptista'nın gelişiyle de Kenzo'nun logosu yenilendi. Portekizli tasarımcı LVMH'ye ait Fransız markasının başına geçtiğimiz Temmuz ayında Carol Lim ve Humberto Leon'un yerine geldi.


Yeni Kenzo logosu - © Kenzo


Önceki Kenzo logosunda görmeye alıştığımız üzeri çizgili üç harf değişti yerine Oliveira Baptista'nın seçimi olan daha kalın bir yazı tipi getirildi. Daha az geleneksel, daha bağımsız bir havaya sahip olan logoda siyah bloklardan oluşan harfler birbiriyle her seferinde birleştirilmedi.

Oliveira Baptista lüks bir markanın başına geçtiğinde logoda değişikliğe giden ilk tasarımcı değil. 2018 yılında, Hedi Slimane Céline'in başına geçtiğinde büyük çaplı değişiklik yapmıştı. Markanın adından "e" harfi üzerinde yer alan vurgu işaretini kaldırarak, markayı hem daha uluslararası bir hale getirdi hem de Fransız markaya katılımının markanın yeni bir döneme girmesi anlamına geldiğini ifade etmiş oldu.

Lacoste'un kreatif direktörü olarak geçirdiği sekiz yılın ardından Kenzo'ya katılan Oliveira Baptista ise daha az ihtiyatlı bir değişim gerçekleştirdi. Yeni logo tasarımcının, Mart ayında tanıtılacak ve Kenzo'nun yeni erkek ve kadın görünümlerini göz önüne serecek olan, ilk tasarımlarında yer alacak.
 

Copyright © 2024 FashionNetwork.com All rights reserved.