Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
9 мар. 2022 г.
Время чтения
2 минут(-а,-ы)
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Kering Yönetim Kurulunda Değişiklik Yapıyor

Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
9 мар. 2022 г.

Kering, yönetim kurulu yapısında bir dizi değişiklik duyurdu. Bir üyesş ayrılıyor, diğerinin görev süresi yenilenmeyecek, bir üye daha onaylandı ve atamaları yeni yapılan üç üye yönetim kuruluna katılıyor. Kering'in 28 Nisan 2022'de yapılması planlanan ve hissedarların değişikliklerin onayına tabi olan bir sonraki Genel Kurulu'nun ardından, Fransız lüks grubunun yeni yönetim kurulu, yedisi bağımsız yönetici ve altısı kadın olmak üzere, İngiltere, Çin, Fransa, İtalya, Fildişi Sahili ve Türkiye'den gelen altı farklı ülkeden gelen 14 üyeden oluşacak.


Kering’in Paris'teki Genel Merkezi - DR


Ocak ayında Fransız su hizmetleri devi Suez'de yönetim kurulu başkanı olarak atanan Sophie L'Hélias, 2016 yılında katıldığı Kering'in yönetim kurulundan istifa etti. 2010 yılından bu yana yönetim kurulu üyesi olan Yseulys Costes, bu sene,  Kering'in bir basın açıklamasında belirttiği gibi, “bağımsız üye statüsünü kaybetmesi" nedeniyle yönetim kurulu üyeliği görev süresini yenilememeyi tercih etti. Grup bununla birlikte, Moleskine'nin genel müdürü Daniela Riccardi'nin Nisan ayında sona erecek olan bağımsız üye görev süresinin yenilendiğini duyurdu.

Kering'in yönetim kurulu ayrıca üç yeni bağımsız üyeyi ağırlayacak: CNP Assurances yönetim kurulu başkanı Véronique Weill, Türk yönetici Yonca Dervisoğlu, Google'da EMEA bölgesi pazarlama başkan yardımcısı ve Sanofi yönetim kurulu başkanı Serge Weinberg.
 

Copyright © 2024 FashionNetwork.com All rights reserved.