Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
18 нояб. 2020 г.
Время чтения
2 минут(-а,-ы)
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Kim Jones Bir Sonraki Dior Erkek Giyim Koleksiyonunu Pekin’de Tanıtacak

Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
18 нояб. 2020 г.

Dior’un erkek giyim kreatif direktörü, moda evi için bir sonraki koleksiyonu olan 2021 sonbahar ön koleksiyonunu, 8 Aralık tarihinde çevrimiçi olarak ve Pekin'de tanıtmayı planlıyor.


Dior’un Kreatif Direktörü: Kim Jones - Fotoğraf - Photo: Courtesy of Dior



Jones daha önce Dior’un son iki sonbahar erkek giyim ön koleksiyonlarını sırasıyla Tokyo ve Miami’de tanıttı. Jones, Tokyo'da Kasım 2018'de Hajime Sorayama'nın 12 metre yüksekliğindeki dev robot savaşçı kadın heykelinin önünde Dior'un ilk sonbahar ön koleksiyonu podyum tanıtımını sahneledi. Markanın yaklaşık 1000 hayranı, influencer’lar, editörler ve yıldızlar ile direktörün arkadaşları Kate Moss, David Beckham, ASAP Rocky, Bella Hadid, Jordan Barrett ve Ezra Miller gibi ünlü isimler Telecom Center'a toplandı.

Aralık 2019'da Florida'da Jones, özel Rubell Müzesi'nin karşısında, sokak giyim markası Stussy'nin kurucusu Shawn Stussy'nin siyah beyaz grafik sanatı ile ve country ve western yıldızı Orville Peck’in gerçekleştirdiği canlı bir konseri bir araya getiren, bir mamut defilesi ve partisi düzenledi. Tanıtım ayrıca başka bir Dior ilişkisinin de tanıtılmasını sağladı; defile kadrosunun çoğu, Dior’un eğik baskısı ile klasik Swoosh logosunu ve moda evinin simgesi olan güvercin grisi öğeleri bünyesinde birleştiren yüksek tabanlı yeni Air Jordan’lar ile podyuma çıktı.



Dior Men - İlkbahar-Yaz2021 - Menswear - Paris - © PixelFormula



Ancak ev, devam eden seyahat kısıtlamaları nedeniyle önümüzdeki ay Pekin'de gerçek bir podyum defilesi düzenlemeyeceğini belirtti. Parisli Haute Couture moda evinin, Salı sabahı FashionNetwork.com'a yaptırğı açıklamaya göre moda evi bunun yerine, koleksiyonu çevrimiçi olarak tanıtırken "aynı anda Pekin'de özel bir etkinlik" düzenleyecek.

Picasso, Dali ve Magritte'nin eserlerini sergileyen bir galeri sahibi olan Mösyö Dior gibi Jones da sanatsal olarak takıntılı bir tasarımcı, moda evi için düzenlediği ilk defilesinde Kaws'ın bir çizgi karakterinin dev bir çiçek heykeli yer alırken, geçtiğimiz Haziran ayında Paris'te de sanatçı Daniel Arsham'ın tasarladığı bir seti kullandı.

Parisli moda evi, Çin projesi için yeni bir sanatçı işbirliğine yönelik herhangi bir planı olup olmadığı konusunda açıklama yapmadı. Kim Jones’un son koleksiyonu (ilkbahar 2020 koleksiyonu) Ganalı sanatçı Amoako Boafo ile, kendi stüdyosunda arkadaşlarının Dior ürünlerini giydiği, bir ortak çalışma biçimde çevrimiçi olarak sunulmuştu.





 

Copyright © 2024 FashionNetwork.com All rights reserved.