Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
20 апр. 2022 г.
Время чтения
2 минут(-а,-ы)
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Kim Jones'dan Parley for the Oceans İşbirliğiyle Tasarlanan Dior Plaj Giyim Kapsül Koleksiyonu

Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
20 апр. 2022 г.

Yeni Dior plaj giyim kapsül koleksiyonu Kim Jones ve eko-aktivist grup Parley for the Oceans'ın  işbirliği doğrultusunda ortaya konuldu.


Koleksiyondan bir görünüm - Fotoğraf: Brett Lloyd for Dior - Photo: Brett Lloyd for Dior


 
Dior erkek kreatif direktörü Jones'un yeni koleksiyonunda logolu spor ayakkabılar, atletik sandaletler, polo gömlekler, plaj çantaları ve parkalar yer alıyor.
 
Kapsül, çevre koruma kuruluşunun Parley Air: Kaçın, Engelle, Yeniden Tasarla başlıklı stratejisinin bir parçasını oluşturuyor.

Parisli moda evi yaptığı bir açıklamada, "İlk işbirliklernin, moda eviviv moda sektörü için daha eko-yenilikçi, sürdürülebilir bir geleceğe doğru ilerleme arzusunu somutlaştıran, çevreye duyarlı parçalardan bir seçki" sunduğunu ifade etti ve koleksiyonu "doğanın benzersiz kutlamaları" olarak müjdeledi.
 
Paletler, şnorkeller, güneş gözlükleri, plaj şapkaları ve kapüşonlu üst giyim parçalarını çeren Dior Men Beach kapsül koleksiyonu, #DiorParley, 14 Nisan'da perakende satışa sunulacak.


Fotoğraf: Brett Lloyd for Dior - DR


 
Daha önce New York merkezli Parley for the Oceans, Adidas ile işbirliği içerisinde plastik şişeler, balık ağları ve denizden geri dönüştürülmüş çöplerden oluşan çevre dostu spor ayakkabılar üretmişti.
 
Organizasyon, şarkıcı M.I.A. ile birlikte bir Clean Waves serisi geliştirdi ve Stella McCartney ile işbirliği yaptı.
 
Maldivler hükümetiyle birlikte çalışan Parley for the Oceans, her ay okyanustan 80 ila 120 ton plastik topluyor ve ortaklıklarını diğer ada ülkelerine de genişletmeyi umuyor.
 

Copyright © 2024 FashionNetwork.com All rights reserved.