Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
23 нояб. 2016 г.
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Kingpins Latin Amerika’yı cezp etmek için bir Miami fuarı düzenliyor

Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
23 нояб. 2016 г.

Kingpins denim sektörünün önemli aktörlerinden biri olarak değerlendiriliyor. New York’ta bir Kuzey Amerika fuarı, Hong Kong’da bir Asya etkinliği ve Amsterdam’da bir Avrupa buluşması düzenlemesinin ardından, denim uzmanı fuar şimdi de Latin Amerika pazarını hedefliyor.


Kingpins Ocak ayında bir Miami etkinliği düzenliyor - Kingpins


Miami’de 11 ve 12 Ocak tarihlerinde Mana Wynwood merkezinde gerçekleştirilecek. Organizatörler Orta ve Latin Amerika pazarlarının aktörlerine yıllık bir buluşma sunma projesini duyurdu. Etkinlik dünya çapındaki tedarikçilerin son gelişmelerini ortaya koyma amacını taşıyor. Bu ilk buluşmanın Candiani Denim, Cone Denim, Artistic Milliners, e3 Cotton ve Prosperity Textile gibi markaları ağırlaması bekleniyor.

Kingpins Amsterdam’da WHY’nin veya China City Tour’un lanse edilmesi gibi dünya çapındaki inisiyatiflerinin sayısını artırıyor. Eylül ayı sonunda fuar Guangzhou, Hangzhou ve Zhengzhou şehirlerinde denim aktörleriyle buluşma sağlamak için Çin’e beş günlük bir gezi düzenledi. Hedeflenen trend’ler ve showcase’ler önermek üzere Çinli markalar, tasarımcılar ve tedarikçilere yakınlaşmaktı. İnisiyatif 18 ve 22 Eylül 2017 tarihlerinde tekrarlanacak ve Kingpins Guangzhou, Xiamen ve Hangzhou’daki molaları sırasında ziyaretçiler için daha fazla teklif ve yeni hizmetler sunacağını açıkladı.

Copyright © 2024 FashionNetwork.com All rights reserved.