Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
12 мая 2021 г.
Время чтения
2 минут(-а,-ы)
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Kopenhag Moda Haftası Ağustos'ta Fiziksel Geri Dönüş Planlıyor

Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
12 мая 2021 г.

Kopenhag Moda Haftası, Ağustos ayında SS22 için fiziksel olarak geri dönecek. Podyum etkinliğinin ve Revolver ve CIFF ticaret fuarlarının organizatörü ve Danimarka Moda ve Tekstil ve WEAR endüstri kuruluşları, 10-13 Ağustos tarihleri arasında, 4 gün boyunca ticret fuarları, tanıtımlar, etkinlikler, sergiler ve konuşmalarla yüklü bir program gerçekleştirileceğini ifade etti.


Copenhagen Fashion Week


Resmi podyum takvimi, 10-12 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek ve 11-13 Ağustos tarihlerinde Bella Center'da gerçekleşecek olan CIFF fuarı ile birlikte düzenlenecek. Revolver fuarı da CIFF ile aynı anda, ancak Forum ve Øksnehallen alanlarında gerçekleştirilecek.

Organizatörler, katılımcıları ve ziyaretçileri Covid güvenliğinde tutmayı amaçlayan her türlü kural ve öneriye sıkı bir şekilde uyulacağını ifade etti.

Ancak bu gerçekleşebilecek kısıtlamalara rağmen, Avrupa'nın en önemli moda haftalarından biri için bir tür normalliğe dönüşte önemli bir adım.

Kopenhag Moda Haftası geçen yılın başından bu yana 'normal' koşullarda gerçekleşmedi ve izleyen etkinlikleri ya karma ya da tamamen dijital olarak sunuldu.

 Moda haftasının fiziksel etkinliklere dönüş haberleri, diğer önemli ticari fuarlar ve moda haftalarının geri dönüş açıklamalarının ardından geldi. Bu aynı zamanda büyük moda haftalarına eşlik eden sokak stili çılgınlığının yeniden canlanması anlamına da gelebilir.

Nisan ayı sonlarında, Scoop and Pure organizatörü, Londra etkinliklerinin Eylül ayında birleşik bir etkinlik olarak gerçekleşeceğini duyurdu. Bu hafta da Fransa’nın Fédération de la Haute Couture et de la Mode kurumu, Temmuz couture haftasında tasarımcıların canlı izleyiciler önünde defileler sahneleyebileceğini açıkladı.

Copyright © 2024 FashionNetwork.com All rights reserved.