Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
4 янв. 2023 г.
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Lacoste'un Yeni Temsilcileri

Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
4 янв. 2023 г.

Moda-spor giyim markası Lacoste, Olimpiyat elçileri listesine üç yeni isim ekledi ve üçlüyle 2025 yılına kadar anlaşma imzaladı. Bu isimler, markanın Olimpiyatlar ve Paralimpik Oyunları ile olan bağlarını sürdürme taahhüdünü bir kez daha teyit ediyor.


Lacoste'un Yeni Olimpik Temsilcileri - DR


Temsilciler ekibine yeni katılan isimler, Ruth Mwandumba (atış - BK), Ashleigh Johnson (su topu - ABD) ve Marcel Nguyen (jimnastik - Almanya).

Ruth Mwandumba, Birleşik Krallık'ın en iyi atıcısı olarak kabul ediliyor ve "bu eşsiz sporda kadınlara yönelik bakış açısını değiştirmek için disiplinli bir şekilde çalışıyor".

Johnson, birçok kişi tarafından dünyanın en iyi su topu kalecisi olarak kabul ediliyor. Üç kez Dünya Şampiyonu oldu ve Olimpiyatlar'da iki kez Altın Madalya kazandı (Rio 2016 ve Tokyo 2020), Paris 2024'te altın madalyalarına bir yenisini daha eklemeyi istiyor.

Nguyen, 2012'de Olimpiyat ikincisi oldu. Dört yıl sonra Rio'da yeni bir hareket yarattı.

Lacoste yaptığı açıklamada: "Tarihsel olarak, Lacoste her zaman Olimpik ve Paralimpik dünyayla güçlü bir şekilde bağlantılı olmuştur. Bu miras, bugün bu üç yeni marka elçisiyle devam ediyor" dedi. Farklı geçmişlere ve kökenlere sahip yeni "Timsahlar"ın ortak noktası, hem sporlarında hem de seçtikleri alanların dışında bir stile ve ruh zarafetine sahip olmaları.
 

Copyright © 2024 FashionNetwork.com All rights reserved.