Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
19 янв. 2022 г.
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Lagerfeld Sebastien Jondeau'yu Ürün Danışmanı Olarak Atadı

Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
19 янв. 2022 г.

Karl Lagerfeld moda evi, tasarımcının eski asistanı, yakın dostu ve modeli olan Sebastien Jondeau'yu ürün danışmanı olarak atadı.


Sébastien Jondeau - DR


 
Sık sık Karl Lagerfeld ve tasarımcının moda evi için modellik yapan ve hatta birçok Chanel defilesinde podyuma çıkan Jondeau, halihazırda Lagerfeld moda evinin erkek giyim temsilcisiydi.
 
İlk yeni yaratıcı fikirleri, Haziran ayında sonbahar 2022 ön koleksiyonunun bir parçası olarak, Rue St. Guillaume Erkek Giyim Athleisure ürün yelpazesi dahilinde piyasaya sürülecek.

Fransa'daki merkezi St Germain'deki Rue St. Guillaume'de bulunan moda markası, yaptığı açıklamada, Sebastien Jondeau'nun, tasarım ve geliştirme aşamaları boyunca önemli yaratıcı katkılarda bulunduğunu belirtti.
 
Ayrıca bir spor hayranı ve aktif yaşam tarzı tutkunu olarak, kişisel görüşlerini Tasarım Direktörü Hun Kim ve seri için yenilikçi fikirlerini uygulayan Karl Lagerfeld tasarım ekibinin geri kalanıyla paylaştığı ifade edildi.
 
Paris'te doğan 46 yaşındaki Jondeau, aynı zamanda büyük Alman tasarımcı hakkında Fransız gazeteci Virginie Mouzat ile birlikte kaleme aldığı "Ça Va, Cher Karl?" (Nasılsın, sevgili Karl?) adını taşıyan bir biyografi yazmıştır.
 

Copyright © 2024 FashionNetwork.com All rights reserved.