Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
13 февр. 2017 г.
Время чтения
2 минут(-а,-ы)
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Levi Strauss & Co için gelir artışı

Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
13 февр. 2017 г.

Levi Strauss & Co geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamada, yılın tamamı ve 27 Kasım 2016’da sona eren dördüncü çeyreği için gelir artışının yüzde bir oranında gerçekleştiğini belirtti.
 
Grubun bir önceki yıl 2.269 milyon USD olan brüt karı, bu mali yılda ise 2.329 milyon USD olarak kaydedildi. Üç aylık dönem için brüt karının 2015 yılının aynı çeyreği ile karşılaştırıldığında 658 milyondan 659 milyon USD’ye yükseldiği kaydedildi.



Levi Strauss & Co gelirinde artış kaydedildi. - Levi Strauss

 
Yılın tamamı için net geliri yüzde 40 büyüme kaydederken, dördüncü çeyrek için net geliri yüzde 5 düşüş ile 161 milyon USD’den 143 milyon USD’ye geriledi. Şirketin doğrudan müşteriye satışları Levi Strauss’un güncel perakende ve e-ticaret performansı doğrultusunda büyüme kaydetti.
Yılın tamamı için şirketin net geliri Avrupa’da, perakende kanallarındaki güçlü büyümeye dayalı olarak yüzde 10 artış gösterdi. Asya’da ise net geliri yüzde 6 büyüme ortaya koydu. Bununla birlikte Amerika’da sabit kaldı.

Şirketin başkanı ve CEO’su Chip Bergh yaptığı açıklamada Levi’s markasının gücünü ve küresel doğrudan müşteriye faaliyetlerini arkalarına alarak birbirini izleyen dört yıl boyunca karlı sabit kurda gelir artışı ortaya koymaktan memnuniyet duyduklarını ve gelecek için, zorlu bir ortama rağmen değişik portföyleri sayesinde uzun vadeli büyümeye yönelik iyimser olduklarını ifade etti

Copyright © 2024 FashionNetwork.com All rights reserved.