Londra Tekstil Fuarına Rekor Sayıda Ziyaretçi
Londra Tekstil Fuarı'na rekor sayıda ziyaretçi katıldı. Ocak ayındaki fuara toplamda 4523 üye katıldı.

Textile Events tarafından düzenlenen tekstil fuarında yaklaşık 500 sergicinin İlkbahar/Yaz 2021 ön koleksiyonlarını ve Sonbahar/Kış öne çıkan ürünlerini Islington'daki Business Design Centre'de tanıttığı ifade edildi.
Sergicilerin çoğu Avrupa'dan katıldı. En yüksek sayıda sergici Türkiye'den katılım gösterdi (%30). Türkiye'yi İtalya %28), UK (%11), Fransa (%8), Portekiz (%8) ve İspanya (%4) takip etti.
Fuar çok çeşitli moda kaynaklarını tanıtmak için bir platform sunsa da, fuarın büyük kısmı (%69) kumaşlar oluşturmaya devam etti. Aksesuar, süsleme işleri, vintage giysiler de popüler seçeneklerdi.
Göze çarpan bir diğer alan ise sürdürülebilir kumaşlara yönelik artan eğilim oldu. Bu sezon 50'den fazla Avrupalı üretici çevre dostu ürünleri tanıttı. Bu ürünler arasında doğal iplikler (keten, kenevir,yün), better cotton, geri dönüştürülmüş kumaşlar (polyester, yün, deri) ve sürdürülebilir boyama ve apre yer aldı.
Londra Tekstil Fuarı 14-15 Temmuz'da yeni bir sezonla karşımıza çıkacak.
Copyright © 2023 FashionNetwork.com All rights reserved.