Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
20 нояб. 2019 г.
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Los Angeles Merkezli Pleasures Markasından Converse İle İşbirliği

Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
20 нояб. 2019 г.

Los Angeles merkezli marka Pleasures, Nike'a ait ayakkabı markası Converse ile, Converse’in Pro Leather ayakkabılarının özel bir modelinin üretimi için, bir araya geldi.


Pleasures x Converse


Yoğun grafik kullanımıyla tanınan Pleasures, Converse Pro Leather'ın yüksek üst silueti üzerinde kumlu siyah ve beyaz metin baskısı tasarımı ile işbirliğine imza attı. Ayakkabıların grafik tasarımı dış şeffaf bir katmanla korunurken, basılan metne bozulmuş bir görünüm kazandırmak için zamanla aşınarak kırılmış bir görünüm ortaya koyan Tyvek alt katman olarak kullanıldı. 

Pleasures'ın kurucu ortağı Alex James, bu ayakkabının bir klasik olduğunu ve birçok insanın yaratıcı bir biçimde kullandığını ifade etti ve Pleasures tasarım estetiğini Converse DNA'sına katmaktan mutluluk duyduklarını, kendi sevenlerine görünümün kendi versiyonlarını sunduklarını ve bunlarla birlikte yeni alıcıları da çektiklerini belirtti.

110 USD fiyata sahip olan, Converse x Pleasures Pro Leather, 21 Kasım itibariyle converse.com ve global perakende ortakları üzerinden satışa sunulacak. 

Converse koleksiyonu Pleasures'ın en son işbirliği projesini meydana getiriyor. Marka ikinci işbirliğini Ağustos ayında Guess ile gerçekleştirmişti.

Copyright © 2024 FashionNetwork.com All rights reserved.