Автор
AFP-Relaxnews
Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
2 янв. 2019 г.
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Louis Vuitton Akıllı Saate Yeni İşlemci

Автор
AFP-Relaxnews
Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
2 янв. 2019 г.

The next generation of Louis Vuitton's Tambour Horizon smartwatch is set to feature Qualcomm's newest wearable chipset, the Snapdragon Wear 3100, according to a media report.

Photo: AFP


Tüketiciler Qualcomm'un yeni Snapdragon Wear 3100 yonga setini halihazırda Fossil'in 255 Dolar değerindeki akıllı saati ile kullanabilirler. Hatta 995 Dolar değerindeki Montblanc Summit 2 cihazı ile daha lüks bir kasada kullanmayı da tercih edebilirler. Ancak Engadget'ın ifadesine göre gerçek bir lüks deneyimi arayanlar Louis Vuitton Tambour Horizon'ın 2490+ USD değerindeki akıllı cihazı ile hem biyometriklerini hem de saati takip edebilecekler.

İkinci nesil Louis Vuitton Tambour Horizon, sektör llideri bir işlemci ile gelecek daha iyi bir pil ömrüne ve daha şık bir ortam moduna sahip olacak. Ayrıca şirket yeni modele daha yüksek çözünürlüklü bir ekran da sağlayacak.

Yeni model aynı zamanda yeni tasarım ve renklerde sunulacak. ancak henüz bir fiyat aralığı veya lansman tarihi belirtilmedi. İlk model 2490 Dolar düzeyinde bir fiyata sunulurken, 2019 modelinin bu fiyatı aşması bekleniyor.

Copyright © 2024 AFP-Relaxnews. All rights reserved.