Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
23 нояб. 2016 г.
Время чтения
2 минут(-а,-ы)
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Lüks ürünler alanında Milano ve Şanghay'ın yakın ilişkisi

Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
23 нояб. 2016 г.

Milano ve Şanghay lüks adına daha yakın ilişkiler kuruyor. Yeni bir İtalya-Çin Moda ve Tasarım Kurulu oluşturuldu. Bu kurul Şanghay mobilya Fuarı ve Çin’deki 10ncu Forbes Forum’u ile aynı zamanda gerçekleşti. Stefano Mologni tarafından yönetilen kurulun amacında iki ülkenin moda, tasarım ve kreatif sektörleri arasında ilişkiler kurmak yer alıyor.


Şanghay’ın Nanjing Xi Yol Kurumu'nun başkanı Zhu Peiliang ve Milano’daki Montenapoleone Kurumu’nun başkanı Guglielmo Miani


İlk kurul Milano Dünya Fuarı için geçtiğimiz yıl oluşturulmuştu. Proje İtalyan Ekonomik Kalkınma Bakanlığı, Şanghay’daki İtalya Büyükelçiliği ve Başkonsolosluğu, İtalyan Dış Ticaret Ajansı (ICE) ve Çin’deki İtalya Ticaret Odası tarafından destekleniyor.

Projenin ilk sonuçlarından biri Milano’nun prestijli merkezi lüks caddesi içerisinde faaliyet gösteren lüks markalarını bir araya getiren Montenapoleone Kurumu ve Şanghay’ın en önemli lüks alışveriş caddesi için aynı görevi üstlenen Nanjing Xi Yol Kurumu arasında bir işbirliği anlaşmasının imzalanması oldu. İşbirliği Çin’de İtalyan stilinin teşvik edilmesine ve Çinli turistlerin İtalya’ya çekilmesine odaklanacak.

Montenapoleone Kurumu’nun Başkanı Guglielmo Miani yaptığı basın açıklamasında Şanghay’a şaraba adanmış olan ve son yedi yıldır Milano’da gerçekleştirdikleri 'Vendemmia' (üzüm hasadı) inisiyatifini getirmek için çalışmakta olduklarını ifade etti.

Copyright © 2024 FashionNetwork.com All rights reserved.