Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
28 сент. 2022 г.
Время чтения
2 минут(-а,-ы)
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Lululemon'un Yeni Avrupa'dan Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı

Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
28 сент. 2022 г.

Lululemon, spor giyim perakendecisinin EMEA bölgesine liderlik edecek yeni bir Kıdemli Başkan Yardımcısını atadı. Perakendeci "büyümeye ve uluslararası genişlemenin bir sonraki bölümünü sunmaya devam ederken", Sarah Clark da şirket bünyesine bu hafta katılıyor.


Sarah Clark - Lululemon


Clark, EMEA bölgesindeki perakende, dijital ve stratejik ortak kanalları aracılığıyla marka ve iş büyümesine öncülük edecek. Lululemon'un Londra Covent Garden'daki EMEA merkez ofisinde yerleşik olarak, Avrupa'daki dokuz ülkede 43 mağaza ve beş yerel dilde perakende ve mağaza destek fonksiyonlarında 900'den fazla kişilik bir ekibe liderlik edecek.

Marka yakın zamanda İspanya'da ilk mağazalarını açtı ve uluslararası genişleme "lululemon'un 'Power of Three x2' büyüme stratejisindeki üç temel sütunundan birini oluşturdu".

Clark, Lululemon'a katılmadan önce, KOBİ'ler Frugi, OKA ve Rapha'da uluslararası ticari ve pazarlamada üst düzey liderlik rollerinin yanı sıra Procter & Gamble'da 14 yıllık marka yönetimi deneyimine sahip.

Lululemon'un Uluslararası Başkan Yardımcısı André Maestrini açıklamasında, "Sarah, güçlü bir geçmişe sahip ekipler geliştiren, marka bağlılığını derinleştiren ve işletmeleri uluslararası ölçekte ölçeklendiren kanıtlanmış bir liderdir" dedi.

"Deneyimi ve vizyonu, Lululemon'un uluslararası gelirlerini dört katına çıkarma konusundaki beş yıllık hedefimize doğru EMEA planlarımızı gerçekleştirmemizi sağlayacak."

Clark ise açıklamasında : “Lululemon dünya standartlarında ürünlere dayanan ve benzersiz konuk deneyimleri oluşturmaya ve yerel topluluklarla etkileşime özen gösteren dönüştürücü bir markadır" dedi ve açık ve güçlü bir amaç etrafında birleştirilen kapsayıcı kültürün özellikle ilgisini çektiğini ifade etti.

Lululemon'un önceki EMEA Kıdemli Başkan Yardımcısı Gareth Pope, markanın Asya Pasifik bölgesine liderlik etmek için 2021'de Hong Kong'a taşındı.
 

Copyright © 2024 FashionNetwork.com All rights reserved.