Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
6 июл. 2022 г.
Время чтения
2 минут(-а,-ы)
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Lululemon İspanya'da İlk Mağazalarını Açıyor

Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
6 июл. 2022 г.

Kanadalı Lululemon küresel olarak daha da genişlemeyi planladığını duyurdu. Aktif giyim şirketi, yaz döneminde İspanya'daki ilk mağazalarını ve yeni pazara adanmış bir e-ticaret sitesi açacak.


Lululemon


Vancouver merkezli şirket, bu Eylül ayında Madrid'in kalbinde ve Barselona'nın alışveriş bölgelerinin kalbinde, sırasıyla Calle Serrano ve Paseo de Gracia'da iki mağaza açacağını söyledi. Bundan önce, yoga giyim üreticisi Temmuz ayı sonlarında Lululemon.es'i piyasaya sunacak ve şirketin erkek ve kadınlara yönelik aktif giyim ve aksesuarlarını ilk kez İspanyolca'da özel bir e-ticaret platformuna taşıyacak.

Uluslararası Başkan Yardımcısı André Maestrini, “Sağlığı destekleyen bir marka olarak Lululemon, İspanya'daki aktif, dengeli yaşam tarzıyla güçlü bir sinerjiye sahip” dedi. “Web sitemiz ve Madrid ve Barselona'da açılan ilk perakende mağazalarımız aracılığıyla İspanyol müşterilerimizle ilişki kurmayı dört gözle bekliyoruz. Ürün yeniliği, müşteri deneyimi, topluluk ve kültüre yayılan modelimizin gücü, lululemon'u en yeni pazarımıza tanıtırken benzersiz bir avantaj sağlıyor" diye belirtti.

Pazar genişletme, Lululemon'un büyüme stratejisinin üç temel yapı taşından biri. Lululemon şu anda Avrupa'daki sekiz ülkede yaklaşık 40 mağaza ve üç yerel dilde web sitesi işletiyor: Fransa, Almanya, İrlanda, Hollanda, Norveç, İsveç, İsviçre ve Birleşik Krallık. Buna ek olarak, Lululemon, AB web sitesi aracılığıyla Avrupa'daki başka ülkelere de satış yapıyor.

Haziran başındaki en son işlem güncellemesinde Lululemon, ilk çeyrek gelirlerinde %32'lik bir artış kaydetti. O tarihte, şirket 2022 yılının tamamı için tahminini yukarıya çekti ve önceki 7,49 milyar dolar ila 7,62 milyar dolar tahminini 7,61 milyar dolar ila 7,71 milyar dolar olarak güncelledi.
 

Copyright © 2024 FashionNetwork.com All rights reserved.