Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
7 дек. 2022 г.
Время чтения
2 минут(-а,-ы)
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Marchon Eyewear'ın Yeni Atamaları

Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
7 дек. 2022 г.

Marchon Eyewear, Gabriele Bonapersona'nın baş marka sorumlusu, Gabriele Cappelli'nin ise baş ürün sorumlusu olarak atandığını açıkladı.


Calvin Klein


Bonapersona marka sorumlusu olarak, Marchon ve Altair'in marka portföyünü ve ilgili marka yönetimi ekiplerini denetleyecek. Bonapersona, gözlük sektöründe 15 yıldan uzun süreli deneyime sahiptir, bu 15 yılın çoğunu Marchon Eyewear bünyesinde geçirmiştir. Son olarak, Avrupa moda ve yaşam tarzı markalarından sorumlu başkan yardımcılığı görevini yürütmüştür.

Cappelli ise baş ürün sorumlusu olarak Marchon ve Altair için ürün tasarımı, ürün yönetimi ve satış ekiplerine liderlik edecek. Cappelli daha önce Marchon Eyewear'da küresel mağazacılıktan sorumlu başkan yardımcılığı görevini üstleniyordu. Bundan önce ise, büyük bir optik perakendeciler grubu olan GrandVision'da küresel ürün direktörü olarak görev aldı.

Her iki yönetici de Marchon'un küresel yönetim liderliği ekibinin üyesi olacak.

Marchon Eyewear, Inc.'in başkanı Thomas Burkhardt açıklamasında atamaları şirket bünyesinden gerçekleştirdikleri için memnun olduklarını ifade etti. Ve bonapersona ve Cappelli'nin archon Eyewear bünyesindeki diğer görevlerinde öne çıktıklarının altını çizdi.

Bu atamalar, Burkhardt'ın Marchon Eyewear'da küresel markalar, pazarlama ve tasarımdan sorumlu önceki başkan yardımcısı görevinin yerini alacak.

Melville, New York merkezli Marchon Eyewear, 100'den fazla ülkede 80.000'den fazla müşteriye hizmet veren dünyanın en büyük gözlük ve güneş gözlüğü üreticilerinden ve distribütörlerinden biridir.

Şirketin lisans portföyünde Calvin Klein, Columbia, Converse, DKNY, Donna Karan, Dragon, Flexon, Karl Lagerfeld, Lacoste, Lanvin, Liu Jo, Longchamp, Marchon NYC, MCM, Nautica, Nike, Nine West, Pilgrim, Pure, Salvatore Ferragamo, Skaga, Victoria Beckham ve Zeiss bulunmaktadır.

Copyright © 2024 FashionNetwork.com All rights reserved.