Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
11 янв. 2023 г.
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Marcolin ve Harley-Davidson Gözlük Anlaşmalarını Yeniliyor

Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
11 янв. 2023 г.

​Marcolin ve Harley-Davidson, gözlük ortaklıklarının yenilendiğini ve anlaşmalarının 2027'nin sonuna kadar uzatıldığını açıkladı.


Marcolin/Harley Davidson



Gözlük uzmanı ile motosiklet devi, Harley-Davidson markalı optik çerçevelerin ve güneş gözlüklerinin tasarımı, üretimi ve dünya çapında dağıtımı için lisans anlaşmasını yeniledi. Anlaşma ilk kez motosiklet üzerinde kullanım için tasarlanan performans ve koruma odaklı güneş gözlüklerini de içeriyor.

Erkekler ve kadınlar için Harley-Davidson gözlük üretiminin yanı sıra iki şirket, ürün yelpazesine daha da sıkı bir şekilde test edilen bir güvenlik unsurunu ekleyen yeni bir küresel ürün segmentine giriş yapıyor.

Marcolin, bu yeni güneş gözlüğü kategorisinin köpük astarlar ve çıkarılabilir contalar içereceğini ve yüksek hız ve yüksek kütle etkisi gibi diğer uygulanabilir ANSI güvenlik özelliklerini karşılayacağını belirtti.

Tüm yeni ve mevcut parçalar, ince logo entegrasyonu, motosikletten ilham alan detaylar ve Harley Davidson'dan etkilenen tasarımlar gibi temel unsurları içermeye devam edecek.

İki firma arasındaki ilişki, 2013 yılında Marcolin'in Viva International'ı satın almasının ardından başladı.
 

Copyright © 2024 FashionNetwork.com All rights reserved.