Автор
AFP-Relaxnews
Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
28 авг. 2019 г.
Время чтения
2 минут(-а,-ы)
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Margot Robbie Chanel'in Yeni Kampanyasında

Автор
AFP-Relaxnews
Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
28 авг. 2019 г.

Lüks moda evi Chanel, tanıtımını Margot Robbie'nin yaptığı, en yeni kokusu 'Gabrielle Chanel Essence' için reklam kampanyasını yayınladı.



Geçen Temmuz ayında bir kısa tanıtım klibinin yayınlanmasından sonra, marka Avustralyalı aktris Margot Robbie'yi etrafındaki uçuşan beyaz ve altın renkli perdelerin arasında yüzen uzun beyaz bir elbise içinde gösteren, 'Gabrielle Chanel Essence' için yeni reklam kampanyasını yayınladı.

Bu kampanyanın fotoğrafları, Béyoncé'nin “Halo” şarkısı eşliğinde yine Robbie'nin yer aldığı tanıtım videosunu yöneten ünlü moda fotoğrafçısı Nick Knight tarafından çekildi. Her fotoğraf izleyeni parfümün notalarına işaret eden, beyaz ve altın temalı bir hava içine büründürüyor.

Robbie, moda evinin kurucusu Gabrielle Chanel'in sıklıkla ortaya koyduğu üç özellik olan şıklık, aydınlık ve özgürlüğü fotoğraflarda bütünüyle yansıtıyor.

Parfümün temelinde Gabrielle Chanel'in çok sevdiği dört çiçek yer alıyor: sümbülteber, ylang-ylang, yasemin ve portakal çiçeği. Parfüm iki format halinde Chanel mağazalarında, yetkili satıcılarda ve chanel.com üzerinden çevrimiçi olarak satışa sunuluyor.

Robbie Hollywood'un dikkatini 2013 yılında rol aldığı "The Wolf of Wall Street" (Para Avcısı) filmiyle çekti. Aktris o tarihten bu yana "Tarzan", "Suicide Squad" ve "I, Tonya" filmlerinde rol aldı ve Golden Globe (Altın Küre), BAFTA ve Oscar ödüllerine aday gösterildi. Aktris son olarak yeni vizyona giren Once Upon a Time... in Hollywood" (Bir Zamanlar...Hollywood'da) filminde Leonardo Di Caprio ve Brad Pitt'le birlikte rol alıyor. 
 

Copyright © 2024 AFP-Relaxnews. All rights reserved.