Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
27 апр. 2022 г.
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Marni'den Uniqlo İle İşbirliği

Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
27 апр. 2022 г.

Japon hazır giyim markası Uniqlo ve İtalyan lüks markası Marni, 26 Mayıs 2022 Perşembe günü Uniqlo mağazalarında ve markanın e-mağazasında satışa sunulacak bir kapsül koleksiyon için ortaklık yapıyor. Sınırlı sayıda üretilen koleksiyonda çiçek desenli, çizgili ve ekose desenli canlı, renkli ögeler yer alacak. Koleksiyon elbiseler, anoraklar, yağmurluklar, pantolonlar, düğmeli gömlekler, grafik motifli tişörtler ve daha birçok ürün içerecek. Çiçek desenli bir unisex ceket koleksiyonun öne çıkan ögelerinden biri olarak değerlendiriliyor.


Marni x Uniqlo İlkbahar/Yaz 2022 koleksiyonu - highxtar.com


Marni'nin kreatif direktörü Francesco Risso, Uniqlo'nun özgün görünümlerini yeniden tasarlayarak onlara lüks bir dokunuş getirdi. Koleksiyonun renk paleti canlı ve bahara özgü renklerden oluşuyor. Uniqlo'da bu sezonun öne çıkan renklerinin mavi, yeşil ve sarı (baskın tonlar) olduğunu görüyoruz.

Uniqlo ayrıca Maiko Kurogouchi tarafından kurulan hazır giyim markası Mame Kurogouchi ile işbirliği içinde İlkbahar/Yaz 2022 koleksiyonunu da piyasaya sürüyor. 9 Haziran 2022'den itibaren Uniqlo'nun e-mağazasında ve seçili mağazalarda satışa sunulacak olan bu kadın giyim işbirliği, tüm cilt tonlarını öne çıkarmak için ideal olan yumuşak, toprak rengi bir renk paletinde benzersiz bir gardırop seçeneği sunacak.
 

Copyright © 2024 FashionNetwork.com All rights reserved.