Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
27 июл. 2022 г.
Время чтения
2 минут(-а,-ы)
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Michael Kors MK Loves Capri Kapsülünü Piyasaya Sürdü

Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
27 июл. 2022 г.

​Pandemi öncesinden bu yana ilk kez tam yaz tatili sezonu başlarken, lüks markalar bu anı kutlamak için giderek artan bir şekilde özel koleksiyonlar ve seriler piyasaya sürüyor.


Michael Kors



Michael Kors da bu hafta özel bir MK Loves Capri mini koleksiyonunu piyasaya sürüyor. Koleksiyon sadece Capri'ye atıfta bulunmuyor aynı zamanda yalnızca İtalyan tatil adasına özel olarak piyasaya sürülüyor.

Burberry'nin Fransa'daki Ibiza, Saint-Topez ve Güney Kore'deki Busan gibi bir dizi lüks tatil destinasyonuyla bağlantılı olan mevcut TB Monogram koleksiyonunda da karşımıza çıkan şekilde, lüks markaların ziyaret edilmesi gereken destinasyonlarla giderek daha fazla bağlantı kurduğunu görüyoruz. Plaj giyimi için popüler bir marka olan Missoni'nin yanı sıra Borsalino ve Alberta Ferretti'nin Philosophy markası da bu yıl eğlence bağlantılı devralmaya yöneldi.

Kors'a gelince, MK Loves Capri kapsül koleksiyonu bu hafta sadece Cabana di Capri mağazasında (1 Ağustos'a kadar) ve 28 Temmuz - 4 Ağustos tarihleri ​​arasında İtalya'da Amalfi yakınlarındaki Hotel Santa Caterina'nın mağazasında sunulacak.

Kapsül, tümü oselo baskılı iki çift sınırlı üretim gözlük, bir tek parça mayo ve bir bikini, bir minaudiere ve bir deri terlikten oluşuyor. Bu parçalara "deniz için mükemmel" ifadesiyle tanımlanan üç adet küçük gümüş, altın ve siyah clutch çanta eşlik ediyor.

İki pop-up mağazada, bir pareo ve oselo kapüşonlu üst giyim parçalarının yanı sıra SS22 aksesuarları da dahil olmak üzere, mevcut Michael Kors Collection giysileri de sunulacak.
 

Copyright © 2024 FashionNetwork.com All rights reserved.