Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
9 мар. 2022 г.
Время чтения
2 минут(-а,-ы)
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Miu Miu: Baştan Çıkarıcı Tenisçi Kadınlar

Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
9 мар. 2022 г.

Uluslararası podyum sezonu Salı öğleden sonra sona erdi. Dört hafta süren defilelerin kapanışı haylaz bir tenisçi kadını ortaya koyan Miu Miu koleksiyonuyla yapıldı.


MiuMiu - Sonbahar-Kış 2022 - Kadın Giyim - Paris - © PixelFormula


Yıldız unsuru: hem ön sırada çok sayıda influencer tarafından hem de Paris'te soğuk bir günde sahnelenen bu 2022 sonbahar kış koleksiyonu tanıtan kastın yarısı tarafından giyilen kuşaklı ve pileli mikro mini etekler oldu. Mini etekler sosyal medyanın matmazellerini dizlerini sıkıca bir arada tutmaya zorlayan bir dizi şezlongtan oluşan oturma düzeniyle daha da açığa vurdular. Şezlonglar aynı zamanda, Nathalie Djurberg ve Hans Berg'den oluşan sanatçı ikilisinin fantazmagorik ornitolojik yaratıklarını ortaya koyan kurnaz sanat eserleriydi.
 
Gelecek sonbaharda tasarımcı Miuccia Prada, müşterilerinin tenis kortundan yeni çıkmış gibi görünmelerini, beyaz minilerinin üzerine uyumlu yumuşak yakalı gömlekler veya akşamları motosiklet ceketleri eklemelerini istiyor. Bununla birlikte, defilede ise karşımıza spor ayakkabı yerine onlarca babet ayakkabılar ya da bazı harika yeni çizmeler çıktı.

72 yaşında olabilir, ancak Miuccia'dan daha kararlı bir şekilde en son modayı izleyen çok az tasarımcı vardır. Binlerce kadının, yarım düzine yan tokalı yeni tamirci botlarına sahip olmayacağı isteyeceği bir gerçek.


MiuMiu - Sonbahar-Kış 2022 - Kadın Giyim - Paris - © PixelFormula

 
Signora Prada ayrıca bu sezonun ana temalarından birçoğunu yakalamayı başardı (yarı şeffaflık; sağlam, şık kürklü şişme montlar ve içi gösteren bir tarz). İpek iç çamaşırlar neredeyse her eteğin içinden görünüyordu ve gömlekler kısa kesim olarak sunuldu. Saten ve boncuk işlemeli örgü elbiselerinin altında bronz, turkuaz ve gümüş külotlar rahatlıkla görülebiliyordu. Bunun tek adı baştan çıkarıcı şıklıktır.
 
Bunun bir kış defilesi olduğuna inanmak oldukça zor oldu, bazı olağanüstü paltoların tanıtımından önce karşımıza çıkan giysiler oldukça hafifti. Palto tasarımlarında, neredeyse ayak bileğine kadar kesilmiş Pasifik mavisi kruvaze paltolar ya da büyük boy, erkeksi pardösüler öne çıktı. Ve tasarımcı, Miu Miu logosunu ceketin yakasının ensesine yerleştirerek son Prada defilelerine göz kırptı.
 
12 gün önce Prada için Milano'da Raf Simons ile yaptığı muhteşem defilenin ardından Miu Miu'nun ilhamının aynı oranda yüksek olmasını bekleyemezdik ancak tüm parçaların akıllı ve havalı bir koleksiyon ortaya koyduğunu söyleyebiliriz.
 

 

Copyright © 2024 FashionNetwork.com All rights reserved.