Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
22 дек. 2021 г.
Время чтения
2 минут(-а,-ы)
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Moncler Select Küratör Projesi Alicia Keys İle Başladı

Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
22 дек. 2021 г.

Alicia Keys ve Moncler, birkaç ay önce Milano'da yıldızın, Moncler Mondogenius sunumuna ev sahipliği yapmasıyla bir araya gelmişti. Şimdi de Moncler Select dijital projesiyle öne çıkarak, ortaklıklarını derinleştirdiler.


Moncler


Keys, markanın favori ürünlerini seçerek, marka platformunun editoryal kontrolünü gerçekleştirmesi üzerine kurulu olan ve eğlence, moda, spor ve iş dünyasından diğer büyük isimlerin de katkı sağlayacağı projenin ilk küratörü oldu

Küratörlüğünü yaptığı ve alışverişe açık baş yazısı, A Day in NYC, kısa süre önce yayınlandı ve marka yazı ile ilgili açıklamasında Keys'in Moncler giyim ve aksesuar tercihlerini içeren ve içinde gezinip, alışveriş yapma olanağı sağlayan makalenin, kullanıcıları bir yandan şarkıcının etkileyici son albümü Keys'i dinlerken diğer yandan kendilerini New York havasına kaptırmalarını sağlayacağını ifade ediyor.

Şirket, bunun "Moncler.com'un çevrimiçi deneyimler ortaya koyma vizyonundaki en son gelişme" olduğunu da belirtti.

Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Remo Ruffini, “Sürekli olarak müşterilerimize hizmet etmenin yeni ve daha iyi yollarını araştırıyoruz, özellikle onlarla uzun süreli ilişkiler kuran benzersiz deneyimler yaratmaya odaklanıyoruz” dedi.

Tasarımcılarla bağlantı kurmaya her zaman istekli olduğunu hbelirten lüks marka için bu ilgi çekici bir gelişme oldu. Marka önceki ultra lüks Gamme Rouge koleksiyonlarından mevcut Genius serisine kadar, kullanıcıları çeşitli zevk seviyelerine maruz bırakan ve kendisinin her zaman gündemde kalmasını sağlayan çok sayıda yeteneği bünyesinde barındırıyor.
 

Copyright © 2024 FashionNetwork.com All rights reserved.