Автор
AFP-Relaxnews
Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
9 янв. 2019 г.
Время чтения
2 минут(-а,-ы)
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Neutrogena CES 2019'de Kişiselleştirilmiş Yüz Maskelerini Lanse Ediyor

Автор
AFP-Relaxnews
Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
9 янв. 2019 г.

Yüze tam oturmayan maskeler bir süre sonra geçmişte kalacak. Neutrogena kişiselleştirilmiş cilt bakımını en son yeniliği ile yeni bir seviyeye taşıyor.



Cilt bakımı devi, 2019 Consumer Electronics Show'unda (CES) (Tüketici Elektroniği Fuarı) yeni Neutrogena MaskiD uygulamasını tanıtmaya hazırlanıyor.

Uygulama kullanıcıların tamamen özelleştirilmiş 3D baskılı yüz maskeleri edinmesini sağlıyor. Uygulama iPhone X, XS, ve XR'ın TrueDepth kamerasını kullanarak, cilt bakımı gerekliliklerinin ve yüz ölçümlerinin uygun bir değerlendirmesini yapıyor. Yüz özelliklerinin tam ölçümlerini ve şeklini içeren, çok boyutlu bir haritasının oluşturulması için, kullanıcıların uygulamayı kullanarak bir selfie çekmesi yeterli olacak.

Maskeler altı bölgeye ayrılacak ve Neutrogena yüzün her alanı için karıştırılabilen ve eşleştirilebilen beş ana madde sunacak. Bu maddeler C vitamini, saflaştırılmış hiyalüronik aist, B3 vitamini, krizantem ve stabilize glukozamini içerecek.

Neutrogena Araştırma Direktörü ve Güzellik Teknolojileri Global Yöneticisi, Michael Southall 3DPrint.com'a yaptığı açıklamada 3D baskı ile, tüm yüze tek bir madde uygulamak yerine, istenilen etken maddenin ihtiyaç duyulan yere konulabileceğini ifade ediyor.

Neutrogena bir önceki sene de CES 2018'de kullanıcıların cilt sorunlarına yönelik veri sağlamak ve ilgili cilt bakımı önerilerini sağlamak üzere kullanıcıların cildini tarayan 'Skin360' ve ‘SkinScanner' iPhone aksesuarlarını tanıtmıştı.

Copyright © 2024 AFP-Relaxnews. All rights reserved.