Автор
AFP-Relaxnews
Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
1 сент. 2021 г.
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Novak Djokovic; Hublot'nun Yeni Temsilcisi

Автор
AFP-Relaxnews
Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
1 сент. 2021 г.

Novak Djokovic'in saat tasarımcısı bir şirket ile işbirliği yapması oldukça uzun zamanın ve 20 Grand Slam şampiyonluğunun ardından geldi. US Open turnuvasına hazırlanan Sırp tenisçi, portföyünde halihazırda çeşitli spor dallarından birçok şampiyonu katmış olan lüks marka Hublot'nun yeni temsilcisi oldu.



Sırp tenisçinin  US Open'a  lüks evin logosunu taşıyan bir saatle katılması bekleniyor.

Djokovic yaptığı basın açıklamasında, teniste tarih yazma tutkusuyla hareket eden bir atlet olarak, Pelé veya Usain Bolt gibi efsaneler haline gelerek kendi disiplinlerinde iz bırakan sporcuların yer aldığı Hublot ailesine katılma fırsatından özellikle gurur duyduğunu ve Hublot ile birlikte gerçekleştirecekleri çok şey olduğunu ifade etti.

20 Grand Slam şampiyonluğu da dahil olmak üzere 85 single şampiyonluğu bulunan Novak Djokovic, dünya tenisinde şimdiden bir efsane olarak kabul ediliyor. US Open'ın ardından diğer iki şampiyonu Rafael Nadal ve Roger Federer'i geride bırakarak, 21. şampiyonluğunu kutlayabilir.

Novak Djokovic, Usain Bolt, Kylian Mbappé ve Pelé'nin yanı sıra  Amerikalı golfçü Dustin Johnson, İsviçreli kros koşucusu Dario Cologna ve Japon beyzbol oyuncusu Masahiro Tanaka gibi sporcuların yer aldığı Hublot ailesine katılıyor.




 

Copyright © 2024 AFP-Relaxnews. All rights reserved.