Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
14 сент. 2016 г.
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

PV Awards’ın Kazananları Ventures ve Dileather

Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
14 сент. 2016 г.

Première Vision Paris fuarı 13 Eylül tarihinde tekstil ve deri alanında uzman sergici şirketlerinden altı tanesine sektörün uzmanı jüri tarafından seçilen PV Awards ödüllerini verdi.


PV Awards 2016 Ödülleri - MG/FNW


Sırasıyla tekstil ve deri alanında verilen PV Fabrics ve PV Leather alanındaki iki büyük jüri ödülü sergici şirketlere verildi. Kumaş alanında ödülü Hindistan’dan Ventures, deri alanında ödülü ise İtalyan Dileather aldı.

Handle Prize ödülünü ise Fabrics alanında İtalyan Luxury Jersey şirketi aldı. Leather alanında Handle Prize ödülüne ise Japon Sakamoto Corp şirketi layık görüldü.

Imagination Prize ödülünü ise Fabric alanında İngiliz Henri Portier/Bennett Silks, Leather alanında Imagination Prize ödülünü ise Anil Tannery aldı. .

Bu sene jüride Dekoratif Sanatlar Müzesi müdürü Olivier Gabet, Christian Dior’un dokuma tasarımcısı Debora Sinibaldi, Christian Louboutin ürün geliştirme sorumlusu Alexandra Sandrut, El Corte Inglés üst düzey moda danışmanı Maria Luisa Requena ve Hyères Festival’inde 2016 Première Vision jüri ödülünün kazananı Japon Wataru Tominaga yer aldı.
 
 

Copyright © 2024 FashionNetwork.com All rights reserved.