Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
29 мар. 2023 г.
Время чтения
2 минут(-а,-ы)
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Parfums Christian Dior Philippe Farnier'i Küresel Başkan Yardımcılığına Atadı

Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
29 мар. 2023 г.

Parfums Christian Dior, Guerlain, LVMH Fragrance Brands (Parfums Givenchy ve Kenzo) ve Kendo marka geliştirme merkezini (Ole Henriksen ve Fenty Beauty gibi markalarla birlikte) içeren güzellik bölümünün yeniden düzenlenmesinden ve Stéphane Rinderknech'in yeni bölüm başkanı olarak atanmasından üç hafta sonra, lüks grup LVMH, Philippe Farnier'in Parfums Christian Dior'un küresel başkan yardımcılığına atandığını duyurdu.


Philippe Farnier - LVMH


Farnier daha önce LVMH'nin güzellik bölümünde seyahat perakendesinin CEO'su olarak görev yaptı ve bu pozisyonu şimdilik elinde tutuyor. Farnier, yeni görevinde Parfums Christian Dior'un çeşitli bölgesel pazarlarını ve seyahat perakende kanalını denetleyecek ve Mart ayı başında Parfums Christian Dior'un CEO'su olarak atanan Guerlain'in eski başkanı Véronique Courtois'ya rapor verecek.

Farnier'in atanması, Parfums Christian Dior'un eski uluslararası direktörü Bruno Angibeau'nun LVMH'den ayrılmasının ardından geldi.

Farnier, kariyerinin ilk bölümünü ABD'li bir tarım-gıda devi olan Mondelez International'da geçirdi ardından Heineken bünyesine geçti. 2003 yılında Yves Saint Laurent Beauty'ye satış başkanı olarak katıldı ve 2005 yılında Fransa genel müdürü olarak atandı.

2008'de Parfums Christian Dior'un Fransa genel müdürü olarak LVMH grubuna katıldı ve 2013'te EMEA seyahat perakende genel müdürü görevine terfi etti. 2015 yılında, önce grubun ABD'deki yan kuruluşunun CEO'su olarak, ardından 2018'de Rémy Martin konyak markasının başkanı olarak Rémy Cointreau'ya katıldı.

Nisan 2022'de LVMH'nin güzellik bölümü için seyahat perakendesinin CEO'luğı görevine atandı.
 

Copyright © 2024 FashionNetwork.com All rights reserved.