Автор
Reuters API
Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
7 июн. 2023 г.
Время чтения
2 минут(-а,-ы)
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Paris 2024 Yaz Olimpiyatlarına Hazır

Автор
Reuters API
Переводчик
Gözde Meriç
Опубликовано
7 июн. 2023 г.

Uluslararası Olimpiyat Komitesi'nin koordinasyon komisyonu Çarşamba günü yaptığı açıklamada, Uluslararası Olimpiyat Komitesi'nin Paris'in 2024 Yaz Oyunlarına ev sahipliği yapmaya hazır olacağından emin olduğunu söyledi.


Reuters


Komisyon başkanı Pierre-Olivier Beckers-Vieujant üç günlük bir ziyaretin ardından düzenlediği basın toplantısında, "Paris'in Olimpiyat Oyunlarına ev sahipliği yapmaya hazır olacağına dair çok yüksek bir güvenle Paris'ten ayrılıyoruz."

"Paris, modern Olimpiyatlar tarihinde bir dönüm noktası olacak. Paris Olimpiyatlarının öncesi ve sonrası olacak.

"Olimpiyatların hazırlanmasında herhangi bir gecikme yok, Paris, Olimpiyatlardan 415 gün önce olması gereken yerde. Organizasyon komitesi şimdiden operasyonel bir varlık olarak çalışıyor." Paris 2024 Olimpiyatları 26 Temmuz - 11 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Organizatörler hala lüks grup LVMH ile bir sponsorluk anlaşması yapmayı istiyor ancak henüz bir anlaşma imzalanmadı. Paris 2024 CEO'su Tony Estanguet, "LVMH grubuyla görüşmeler devam ediyor, Fransız mükemmelliğine katkıda bulunan büyük Fransız şirketlerini Olimpiyatlarla ilişkilendirme konusunda tutkuluyuz" dedi.

"LVMH söz konusu olduğunda, şirketin çok güçlü yaratıcılık ve cesaret değerlerinin 2024 projesini güçlendirmeye yardımcı olacağını düşünüyoruz. Bu, bir süredir üzerinde çalıştığımız kişisel bir hedef. Zaman alıyor ancak bu ortaklığın mantıklı ve dengeli olmasını sağlamayı istiyoruz. Ve henüz bu bağlamda bir anlaşma yapılmadı" diye ifade etti.
 

© Thomson Reuters 2024 All rights reserved.