Опубликовано
20 апр. 2016 г.
Скачать
Загрузить статью
Печать
Размер текста

Pitti Uomo’nun sürpriz konuğu: Raf Simons

Опубликовано
20 апр. 2016 г.

Raf Simons 20 yılda dördüncü kez Pitti Uomo’ya geri geliyor. Geçtiğimiz ay 90. buluşmasının onur konuğu olacak tasarımcıları (Gosha Rubchinskiy, Fausto Puglisi, Visvim ve Lucio Vanotti) açıklamasının ardından, 14-17 Haziran tarihlerinde Floransa’da düzenlenecek, erkek modası fuarı, yeni bir duyuruyla Dior’un eski kreatif direktörünün de katılımda bulunacağını haber verdi.


Raf Simons - Willy Vanderperre


2003 ve 2005 yıllarında ve Jil Sander defilesi ile bir de 2010 yılında kreatif direktörü unvanıyla Pitti Uomo’ya katılan Belçikalı tasarımcı, bu kez « Florence calling : Raf Simons » adını taşıyan özel bir proje çerçevesinde erkek modası fuarına geri dönüyor.

Tasarımcı burada Paris Moda Haftası’nda defileye çıkmayacak olan ilkbahar/yaz 2017 koleksiyonunu tanıtacak ve Pitti için özel bir etkinlik düzenleyecek.

Tasarımcı yaptığı bir açıklamada Floransa’nın kalbinde özel bir yeri olduğunu, son yıllarda çalışmalarını sergilemek veya kişisel vizyonunu yansıtan projelerde işbirliğinde bulunmak için oraya gittiğini ifade ediyor.

Bu katılım, 2015 ekiminde Christian Dior bünyesinden ayrılan tasarımcıya yönelik büyük beklenti nedeniyle, Floransa fuarı için oldukça iyi bir haber.

 

Copyright © 2024 FashionNetwork.com All rights reserved.